Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2018. május 6. (vas)0.31 / 1.2 / 2.1 / 3.7 / 11 / 21kmSülysápA futóverseny kiírásaTovábbi infoCímke , , , , ,

A gyerek címkével ellátott futásokon van gyerek (jellemzően 1km alatti, vagy akörüli) táv is, de ezt nem mindig adják meg, hogy mennyi, így nem biztos, hogy a távok között is fel van tüntetve.

Mindenki tájékozódjon a szervezőknél!

A futás részletei

12. Sülysápi Futónap Versenykiírás

A verseny célja:
Az egészséges életmód, a rendszeres sportolás – ezen belül a hosszútávfutás-népszerűsítése, valamint versenyzési lehetőség biztosítása az amatőr és profi futók számára.

Időpontja:
2018. május 06. (Vasárnap)

Rendező:
Tápiómenti Tömegsport Alapítvány

Információ:
Csepregi Csaba +36 30 443 6087
http://www.tapiomenti-tomegsport.hu
info@tapiomenti-tomegsport.hu

Versenyközpont:
Sülysáp, Szent István Általános Iskola (Dózsa György u. 110. )
GPS 47.4588966374 19.5037204027

Részvételi feltételek:
-Részvételre jogosultak mindazok a futók, akik a nevezésre megszabott határidőig jelentkeznek, a versenyszabályokat elfogadják, egészségi állapotuk lehetővé teszi a versenyen való indulást.
-A verseny előtt orvosi vizsgálat nem lesz, az indulás mindenkinek saját felelősségére történik.
-A Félmaratonra kizárólag a 2006. január 1. előtt született versenyzők nevezését fogadjuk el.

Általános szabályok:
1. A verseny Sülysáp Város Önkormányzat kezelésében levő utcákon zajlik. Egyes részek a futamok ideje alatt polgárőrök közreműködésével részlegesen lezárásra kerülnek. A nem zárt részeken felfestések, tájékoztatót táblák, jelölések segítik a tájékozódást. Ezeken a területeken fokozottan figyelni kell a közlekedési szabályok betartására.
2. A futókat felvezető és záró kerékpáros kíséri valamennyi futamban.
3. A nevezés során kiadott rajtszámokat a versenyzők kötelesek a mellrészen, jól látható módon viselni.
4. Nevezni az egyes futamokra a nevezési irodán lehet legkésőbb az adott futam rajtja előtt 15 perccel.
5. A előnevezéseket 2018. május 2-én éjfélig online módon a http://www.tapiomenti-tomegsport.hu oldalon keresztül várjuk. A nevezési díj befizetésére a helyszínen az előnevezettek számára kijelölt helyen van lehetőség, vagy átutalással az alapítvány
számlaszámára (OTP 11742063-20013918).
6. A versenyen kézi időmérést alkalmazunk. A korosztályos futamokban az 1-6. helyezettek idejét, a 3,7km-en, a 10,7km-en és a félmaratonon minden befutó időeredményét regisztráljuk.
7. A részvételi díj befizetésével és a rajtszám átvételével minden versenyző tudomásul veszi, hogy a versenyen saját felelősségére vesz részt. Egészségi állapota jó, és nem tud olyan betegségről, amely részvételét akadályozza. Hozzájárul, hogy a versenyről készült mozgókép-vagy fotóanyagokon szerepelhet, melyek a rendezvényt népszerűsítő internetes és nyomtatott anyagokban ellenszolgáltatás nélkül felhasználásra kerülhetnek. A képek, videó felvételek szerzői jogát a rendezők birtokolják, azt szabadon felhasználhatják. Elfogadja, hogy az a versenyző, aki nem teljesíti a verseny távját, rajtszám nélkül fut, vagy a versenyszámok szabályait megsérti az kizárásra kerül.
8. Minden versenyzőt csak a saját korosztályában értékelünk. Felversenyzés csak a 10,7km-en és a 21km-en lehetséges, ahol a 2003-ban vagy azután született versenyzőket a Felnőtt I. (1989-2002) korosztályban díjazzuk helyezettként.
9. Az óvodás futásban a szülő kísérheti gyermekét a futam alatt, de hozzá nem érhet, kézfogással nem segítheti!

Csapatversenyek szabályai:
-Családi futás: Egy szülő kézen fogva futja le a megadott távot a gyermek I. vagy óvodás korú gyermekével. A gyermek 10 év alatti. (2009-ban vagy azután született.)
-Váltó futás: 2 fiú és 2 leány fut 4x310m-t felváltva (leány, fiú) ahol a váltótagok külön a gyermek II. vagy serdülő kategóriában versenyeznek. A vegyes korosztályú csapatok a serdülő kategóriában indulnak.

Egyéb információk:
1. A futamok kis forgalmú, a közúti forgalomtól részben elzárt utakon vezetnek. Az útvonal nagyrészt bitumenborítású, emelkedőkkel tarkított. A legalacsonyabb és legmagasabb pontjának szintkülönbsége 20-30m.
2. A 10,7km-es és a 21km-es útvonalon 2,5km-enként frissítő állomást helyezünk el 3. Elveszett tárgyakért, felszerelésért, ruhákért a szervező felelősséget nem vállal.
4. A szervező fenntartja a jogot, hogy a résztvevők számát korlátozza. Az útvonal, a távok hosszának, és a verseny időpontja változtatásának jogát is fenntartja.
5. Ha a verseny valamilyen okból nem kerül megrendezésre, akkor a befizetett nevezési díjat visszautaljuk a befizető részére.

További információk: http://www.tapiomenti-tomegsport.hu

Megosztás