Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2018. szeptember 30. (vas)0.3 / 0.9 / 1.65 / 2.2 / 3.3 / 10kmTápiószecsőA futóverseny kiírásaTovábbi infoCímke , , , , ,

A gyerek címkével ellátott futásokon van gyerek (jellemzően 1km alatti, vagy akörüli) táv is, de ezt nem mindig adják meg, hogy mennyi, így nem biztos, hogy a távok között is fel van tüntetve.

Mindenki tájékozódjon a szervezőknél!

A futás részletei

16. Szecsői Futónap Versenykiírás

A verseny célja:
Az egészséges életmód, a rendszeres sportolás – ezen belül a hosszútávfutásnépszerűsítése, valamint versenyzési lehetőség biztosítása az amatőr és profi futók számára.

Rendező: Tápiómenti Tömegsport Alapítvány

Információ:
Czirják György 06-70-630-59-67
http://www.tapiomenti-tomegsport.hu
info@tapiomenti-tomegsport.hu

Versenyközpont:
Tápiószecső, Kátai út 93.(Honvédségi lakótelep)
GPS: 47.4488416746 19.6247577667
megközelíthető: autóval a 31-es főútról az 50-es km táblánál lévő bekötő útról. vonattal:
Bp. Keleti Pu. –Nagykáta-Szolnok útvonalon. Vasútállomásról 10 perc gyalog.

Versenyszámok szabályai:
10 000 m: A pálya 50%-a bitumen burkolatú utakon vezet, kis részen javított földút. Az útvonal 4x2,5km-es pálya, mely során körönként lehet frissíteni. Minden célba érkező idejét lemérjük.
Az óvodás futásban a szülő kísérheti gyermekét a futam alatt, de hozzá nem érhet, kézfogással
nem segítheti!
Családi futás: Egy szülő kézen fogva futja le a megadott távot a gyermek I. vagy óvodás korú gyermekével. A gyermek 10 év alatti. (2008-ban vagy azután született.)
Párok futása: Házastársak és együtt járók futják le kézen fogva a megadott távot.
Váltó futás: 2 fiú és 2 leány fut 4x300m-t felváltva (leány, fiú) ahol a váltótagok külön a gyermek II. vagy serdülő kategóriában versenyeznek. A vegyes korosztályú csapatok a serdülő kategóriában indulnak.
Sörváltó: 3 fős csapatok (18 év felett) együtt futnak egy 400m-es pályán. Minden kör végén minden csapattagnak meg kell inni 1 pohár (2 dl) sört, és ezután indulhatnak a következő körre. Az a csapat győz, amelyik 12 perc alatt több kört tud teljesíteni. A sörivásban a csapattagoknak be lehet segíteni egymásnak.

Egyéb információk:
1. A futamok kis forgalmú, a közúti forgalomtól részben elzárt utakon vezetnek. Az útvonal 50%-a bitumenborítású, emelkedőktől mentes.
2. Elveszett tárgyakért, felszerelésért, ruhákért a szervező felelősséget nem vállal.
3. A szervező fenntartja a jogot, hogy a résztvevők számát korlátozza. Az útvonal, a távok hosszának, és a verseny időpontja változtatásának jogát is fenntartja.
4. Ha a verseny valamilyen okból nem kerül megrendezésre, akkor a befizetett nevezési díjat visszautaljuk a befizető részére.

További információk: http://www.tapiomenti-tomegsport.hu

Megosztás