Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2017. október 23. (hét), 07:30SzentendreTovábbi infoCímke ,

A futás részletei

Szóval tavaly nyár óta tervezgetjük, hogy ezt is szeretnénk a Skanzenban :) egy 6 órás futást, amit lehet egyéniben, vagy párban, vagy trióban vagy 4 főben teljesíteni.
A célozd meg az 56 km-t , igazából egy jelmondat, természetesen mindenki annyi km-t teljesít, amennyit bír a 6 óra alatt :)fussatok, Ha kevesebb lesz, ha több, akkor is mindenkit megölelünk és érmet akasztunk a nyakába. és megkapja a Fnisher pólóját :)
Természetesen NE hagyd otthon a családot , Ők addig, amíg Ti futtok, szurkolnak és megnézik az Élő történelmet, ami a Skanzen kiállítása lesz, az ünnep alkalmával.
Mindenkinek a belépés ingyenes ezen a napon a Skanzenba, így a kiállítás, a múzeum minden rendezvénye ingyen lesz látható! Senki nem fog unatkozni :)

Az Arthro gyógyközpontnak köszönhetően, lesznek gyógymasszőrök és egyéb orvosi konzultáció, hogy a futásod mindig rendben menjen.
A frissítésről a Squeezy fog gondoskodni, a hangulatról Kozma András ( hát ki más is lehetne ) és mindenkiről profi fotók fognak készülni, Zákány Gergőnek köszönhetően.
A dátum ünnepnap, tehát minden évben ezen a napon lesz megtartva az esemény, amikor munkaszüneti nap van :)

Ha csapatban futtok, ugy váltotok és annyiszor, amennyiszer szeretnétek, a fontos, hogy ez mindig a célkapunál, az időmérő chipszőnyegnél történjen!

Az időmérést az EvoChip fogja biztosítani.

Hamarosan posztoljuk az érem tervet és a póló tervet :)

http://pomazifutobajnokokse.iwk.hu/skanzenultra-versenykiiras/

Nevezni itt tudtok:

https://pfb.fnr.hu/1-pfb-skanzenultra/

Nagyon reméljük, hogy sikerül örömet okoznunk mindenkinek. Mi már nagyon várjuk!!!!

Addig is sikeres versenyeket és jó felkészülést!

Megosztás