Futás motiváció

futás motiváció

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

Futónaptár a Facebook-on

Futás info

futónaptár
vége2017. január 27. (pén)120kmAusztria, OggauTovábbi infoCímke , , , , ,

A futás részletei

Tudnivalók: A tömegrajt után az indulók egyénileg vagy csoportokban teljesíthetik a távot. Térképet mindenki kap az indulásnál, ezen kívül végig ki lesz jelölve az útvonal. A túra közben pedig telefonon is elérhetőek lesznek a rendezők magyar és német nyelven is. Folyamatban van egy busz leszervezése is az esetleges feladó indulókat visszaszállítani. Frissítőpontok vannak. Víz, magnézium, banán, stb.
Láthatósági mellény kötelező!
Minden további tudnivaló a http://www.24stundenburgenland.com rendezői honlapon vagy e-mailben az információt adó személytől!

Nevezési díj 2017-ban lesz, egységesen 34 EUR.
A regisztrációs portál elérhető (http://pentek-payment.at/ppay.php?l=4&p=697) , a regisztráció után egy visszaigazoló mailt-kap mindenki a saját rajtszámával. Ezt hozzátok majd magatokkal a startcsomag felvételéhez.
A startcsomagok felvétele csütörtökön 14:00 – 20:00 ig lehetséges, illetve péntek reggel 03:00-tól Oggauban, a községházán.
Lássuk a kínálatot: Van három fő frissítőállomásunk. Apetlon ( Restaurant Wine lista) , Podersdorf ( Seecafé ) és a Neusiedl am See ( Pannoneum ). Ezeken kívül van 4 autó az Opel Horvath jóvoltából akik éjjel nappal készenlétben cirkálnak a pályán és szükség esetén segítenek illetve ételt italt adnak.
Persze ne feledjétek, mindenki elegendő mennyiségű étellel, itallal induljon el!
A pálya ki lesz jelölve végig. Az összes kérdéses helyen egyértelmű jelzések lesznek, a startcsomagban lesz térkép is, és google-map-on is meg tudod nézni, de ha ez sem elég szívesen küldünk gpx-fájlt is.
Akinek arra van szüksége ingyenes buszjárat viszi vissza Oggauba. Idén is Alex lesz a koordinátor, akit éjjel-nappal hívhattok, ha bármire szükségetek lenne a túra folyamán.
Amit feltétlenül hozz magaddal: Útlevél vagy igazolvány, Láthatósági mellény, Étel ital, sebtapasz, esetleg izomlazító krém, lámpa, elegendő motiváció.
A legjobb módja annak, hogy folyamatosan tisztába legyél a friss infókkal a Facebook profilunk (https://www.facebook.com/24stundenburgenland) és a honlapunk figyelemmel kísérése.
A 24 Óra Extrem Burgenland egy kaland, amit megpróbálunk nektek a legjobbá, felejthetetlenné tenni, hogy gazdagabb legyél barátokkal, élményekkel.
Bízunk benne, hogy megtapasztalod határaid és eléred céljaid!

Hamarosan találkozunk Oggauban…

(2015-ben a 1200 fő indulóból 124 fő ért célba...)

Megosztás

Hiányzik a kiírás vagy az eredmények? Esetleg hibát találtál?
Persze ha véleményed van, azt se tartsd magadban!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük