Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2016. november 12. (szo), 07:001 / 2 / 4 / 6 / 12óHajdúszoboszlóTovábbi infoCímke , , ,

A futás részletei

3. "PÖRÖGNEK A KÖRÖK!" 1-2-4-6-12 ÓRÁS FUTÓVERSENYEK
2016.11.12. HAJDÚSZOBOSZLÓ, HUNGAROSPA STRAND, AQUA-PALACE

BŐVEBB INFO:
http://www.hajduszoboszlo.futonagykovet.hu/esemenyek/3-porognek-a-korok-futoverseny
NEVEZÉSI LAP:
http://www.nevezes.futonagykovet.hu/nevezesi-lap-3-porognek-a-korok-hajduszoboszlo
NEVEZETTEK LISTÁJA:
http://nevezes.futonagykovet.hu/index.php?Itemid=340&option=com_rsform&view=submissions

A VERSENY BŐVEBB INFORMÁCIÓI:

VERSENYKÖZPONT, GYÜLEKEZŐ, RAJTSZÁM ÁTVÉTEL:
A HUNGAROSPA, AQUA-PALACE SZÖRF ÉPÜLET AULÁJÁBAN,
Hajdúszoboszló, Gábor Áron utca 7. (Bejárat az Atlantis hotellel szemben).

VERSENYEINK CÉLJA:
Szeretnénk lehetőséget biztosítani egy jó edzésre, versenyre, hangulatra. Kezdő futók számára tökéletes edzettségi szint felmérő lehetőség. A többi futó eredményeihez hasonlítva, hamar kiderül, ha tehetséges vagy. Tapasztalt futóknak, szuper lehetőség, egy nagyobb versenyre való felkészülés előtt, edzésnek, edzettségi szint felmérőnek egyaránt. Ultrafutók összemérhetik tudásukat. Megtudhatják, hogy a többiekhez képest mennyire edzettek.

A VERSENY LEÍRÁSA:
Nem az a lényeg, milyen gyorsan érsz be a célba. Egy adott idő alatt kell, minél több kilométert lefutni. 1, 2, 4, 6 vagy 12 órás futások közül választhatsz. Felmérheted a teljesítményedet egy kicsit másképp, a kiválasztott időintervallumon belül. Megtudhatod, hogy az adott idő alatt, mekkora távot tudsz lefutni egy versenyen. Így mindenki megtalálja az edzettségének megfelelő idő-távot, a rövidebb távokat kedvelőktől egészen az ultrafutókig.

A körök számát chipes rendszerrel mérjük, de kérjük, hogy te is számold a köreidet. Az idő lejártakor a dudaszó hangjára mindenki megáll, ott ahol éppen tart. A rendezők kerékpárral végighaladnak a pályán, felírják a megtett résztávokat és beszedik a chipes rajtszámokat a versenyzőktől. Ennek oka, hogy versenyzők véletlenül se zavarják meg az időmérő rendszert, ide-oda sétálgatás közben.

GYÜLEKEZŐK IDŐPONTJAI:
12 órás futásra nevezetteknek: 06:00 (nevezőknek: 05:30).
6 órás futásra nevezetteknek: 8:30 (nevezőknek: 8:00).
4 órás futásra nevezetteknek: 10:00 (nevezőknek: 09:00).
2 órás futásra nevezetteknek: 11:00 (nevezőknek: 10:00).
1 órás futásra nevezetteknek: 12:00 (nevezőknek: 11:00).
A HUNGAROSPA, AQUA-PALACE SZÖRF ÉPÜLET AULÁJÁBAN

RAJTOK ÉS RAJTSZÁM ÁTVÉTELEK IDŐPONTJAI:
12 órás futás 07:00 órakor (rajtszám átvétel 06:30-ig);
6 órás futás 10:00 órakor (rajtszám átvétel 9:00-ig);
4 órás futás 12:00 órakor (rajtszám átvétel 11:00-ig);
2 órás futás 13:00 órakor (rajtszám átvétel 12:00-ig);
1 órás futás 14:00 órakor (rajtszám átvétel 13:00-ig).
A HUNGAROSPA, AQUA-PALACE SZÖRF ÉPÜLET AULÁJÁBAN

TECHNIKAI TÁJÉKOZTATÓ: A rajtok előtt 10 perccel.
A STRAND TERÜLETÉN, A SZÖRF ÉPÜLET MELLETT,
A SZÖKŐKÚTNÁL, A CÉLKAPUTÓL PÁR MÉTERRE.

EREDMÉNYHIRDETÉS:
12 órás futás 20:00 órakor | 6 órás futás 17:30-kor | 4 órás futás 17:00 órakor
2 órás futás 16:30-kor | 1 órás futás 16:00 órakor.
A HUNGAROSPA, AQUA-PALACE SZÖRF ÉPÜLET AULÁJÁBAN.

RAJT, RAJTSZÁM ELHELYEZÉS ÉS A KÖRÖK MÉRÉSE:
Hajdúszoboszlón, a HUNGAROSPA fürdőben, az AQUA-PALACE SZÖRF ÉPÜLET és a TENGERPART között lévő járdánál felállított időmérő sátor mellől indítjuk a versenyzőket és a köröket a sátor alatt átfutva mérjük/számoljuk. Nagyon fontos, hogy a kis időmérő chipet a mellkasod bal oldalára tűzd fel! Ezt a kis chipes rajtszámot a verseny után le kell adnod! Továbbá fontos, hogy a nem chipes, névre szóló nagy rajtszámodat, jó láthatóan helyezd el öv vagy has magasságában. Ezt a nagy rajtszámodat megtarthatod és emlékként hazaviheted.
Amennyiben a kis chipes rajtszámod nem a mellkasod bal oldalára teszed, vagy ha a nagy rajtszámodat nem jól látható módon helyezed el, az időeredményedet vagy a köreid számolását nem tudjuk biztosítani így ez a versenyből és az eredményhirdetésből kizárással járhat! A rosszul elhelyezett rajtszámokból adódó kellemetlenségekért felelősséget nem vállalunk!

HAMMER RAJTCSOMAG AZOKNAK AKIK KÉRIK:
Rajtcsomagot kérhet minden nevező, minimális pluszköltségért. A nevezési lapon tudod kiválasztani, a "kérek rajtcsomagot", vagy a "kérek rajtcsomagot póló nélkül" opciót. A választott csomag ára hozzáadódik a nevezési díjhoz, a nevezési lapon.

RAJTCSOMAG TARTALMA: Sporttáska egy oldalt nyomva, 15% HAMMER kedvezmény kupon, SPORTIME MAGAZIN, 1db Fizz elektrolit pezsgőtabletta, Kulacs, Endurolytes sample kapszula, Technikai póló, egy oldalt nyomva.

RAJTCSOMAG ÁRA: 2900 Ft. RAJTCSOMAG ÁRA PÓLÓ NÉLKÜL: 1400 Ft
Póló csak november 3. 24:00 óráig kérhető, a méret megadásával!

ÚTVONAL:
Útvonal a strand területén, a csónakázó tó körül kijelölt pályán lesz. A futópálya forgalomtól (autók, kerékpárok, gyalogosok) teljesen elzárt így külső tényezők nem zavarhatnak a versenyzésben!

DÍJAZÁS:

Mindenkinek aki teljesíti az időtávokat, befutó érmet adunk.

OKLEVÉLLEL ÉS ÉREMMEL DÍJAZZUK:
Távonként az abszolút első három helyezettet.
Távonként - nemenként az első három nőt és az első 3 férfit.

OKLEVÉLLEL DÍJAZZUK:
Távonként - korosztályonként az első 3 helyezettet.
(8-14 évesek, 15-20 évesek, 21-40 évesek, 41-60 évesek, 60+ évesek)

HAMMER NUTRITION AJÁNDÉKOKKAL DÍJAZZUK:
A 12 órás futáson az első három nőt és az első három férfit.
1. HELY: 40 ezer Ft értékben. Tartalma: Személyes sporttáplálkozási konzultáció, 2-3 alkalom kontrollal. Egyénre kialakított HAMMER frissítési csomag. SPORT TIME MAGAZIN egy éves előfizetés.
2. HELY: 30 ezer Ft értékben. Tartalma: Személyes sporttáplálkozási konzultáció. Egyénre kialakított HAMMER frissítési csomag. SPORT TIME MAGAZIN egy éves előfizetés.
3. HELY: 20 ezer Ft értékben. Tartalma: Személyes sporttáplálkozási konzultáció. Egyénre kialakított HAMMER frissítési csomag.

HUNGAROSPA, 2 SZEMÉLYES, FÜRDŐBELÉPŐKKEL DÍJAZZUK:
Távonként - nemenként, az első három nőt és az első három férfit.

ÁLLATKERT BELÉPŐKKEL DÍJAZZUK:
Távonként az abszolút első három helyezettet.

HODOSI TEASÜTEMÉNYEKKEL DÍJAZZUK:
Távonként az abszolút első három helyezettet.

FRISSÍTŐ ÁLLOMÁS, A TENGERPART ÉS A SZÖRFÉPÜLET KÖZT LESZ.
Teát, vizet, Colát, édes és sós kekszet, almát, banánt, biztosítunk.
A HAMMER NUTRITION támogatásával, a hosszabb távokon indulóknak HEED Elektrolit Sportitallal segítjük a teljesítményét, mandarin, citrom, eper ízekben.

HAMMER NUTRITION HEED ELEKTROLIT SPORTITAL:
Olyan önálló energiaforrás, amely az edzések során, akár két órán keresztül is biztosítja a kellő utánpótlást és megfelel az összes kalória- és folyadék beviteli követelménynek. A legfontosabb, hogy ellentétben a piacon található legtöbb terméktől, a Hammer HEED olyan komplex szénhidrát összetétel, amely nem tartalmaz hozzáadott egyszerű cukrokat - mint például glükózt, szacharózt és fruktózt -, melyek szélsőséges ingadozást okoznak a vércukor- és energiaszintben, valamint korlátozzák a hatékonyan emészthető és energiaként hasznosítható kalóriamennyiséget. Állandó- és hosszantartó energiával lát el anélkül, hogy gyomorpanaszokat okozna, amit gyakran pont az egyszerű cukrok fogyasztása vált ki és a hosszú távú sportolóknál nagyon sokszor jelentkezik. Egyenletes energiaszintet biztosít, megakadályozza az izomgörcs kialakulását és semlegesíti a tejsavat. A HEED emellett az elektrolit-szükségletet is tökéletesen biztosítja. Nem csak sót és káliumot tartalmaz, hanem teljes körű, könnyen hasznosuló elektrolit profilt tartalmaz, amely a legnagyobb hőségben, vagy párás melegben is a sportolók segítségére lesz a lehető legjobb eredmény eléréséhez. A HAMMER NUTRITION TEMÉKEKET A HELYSZÍNEN MEGISMERHETED, MEGVÁSÁROLHATOD, KEDVEZŐ ÁRON!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK A HAMMER NUTRITION TERMÉKEKRŐL: http://www.hammer-nutrition.hu/

A NEVEZÉSI DÍJ TARTALMAZZA:
Névre szóló rajtszám az előnevezőknek (helyszínen nevezőknek nem névre szóló rajtszám), chipes időmérés, frissítés, strandbelépő gyógyfürdő használatával (mely tartalmazza a zárható öltöző szekrényt, zuhanyzó és mosdó használatát a verseny ideje alatt), befutó érem, nyerteseknek díjjak, oklevelek, érmek. Részvételi lehetőséget a futóversenyen.

NEVEZÉS, HELYSZÍNI NEVEZÉS:
CSAK ONLINE NEVEZÉST FOGADUNK EL! KÉRJÜK, TÖLTSD KI A NEVEZÉSI LAPOT!
A nevezési lapot a fenti linkre klikkelve találod meg. A nevezésed akkor érvényes, ha a válaszüzenetben megkapod a visszaigazolást (ezáltal jó e-mail címet adtál meg) a részletes tudnivalókkal, a rajtszámoddal, valamint befizeted a nevezési díjat. Az általunk küldött válasz e-mail-ben, az üzenet alján a linkre klikkelve, meg kell erősítened a nevezésedet!
Nevezni és fizetni a helyszínen is lehet, de ez minimális pluszköltséggel jár! A helyszínen nevezőknek is ki kell tölteni az On-Line nevezési adatlapot! Amennyiben te töltöd ki a nevezési lapot (akár telefonról), indulás előtt, útközben, vagy a helyszínen, abban az esetben a nevezésed olcsóbb lesz 500 Ft-al. Ha a nevezési lapodat a helyszínen nekünk kell kitölteni, abban az esetben a nevezésed drágább lesz 500 Ft-al! A helyszíni fizetés pluszköltsége 500 Ft.

KEDVEZMÉNYEK:
500 Ft kedvezményt biztosítunk a nevezési díjból, az ingyenes közös futásokon rendszeresen résztvevőknek, Katonáknak, rendőröknek, tűzoltóknak, katasztrófavédőknek, mentősöknek.
A BSI Futónagyköveteinek, ingyenes részvételi lehetőséget biztosítunk!

KEDVEZMÉNYES ELŐNEVEZÉSI DÍJAK:
AZ ELSŐ 50 ELŐNEVEZŐNEK 3500 Ft /Fő
51-80 NEVEZŐIG 4000 Ft /Fő
81 NEVEZŐTŐL 4500 Ft /Fő
Utalással, banki befizetéssel, 3 munka napon belül!
Előnevezés utalással, banki befizetéssel 2016.11.11. 14:00 óráig.
Eddig be kell érkeznie a nevezési díjnak!

HELYSZÍNI FIZETÉS 2016.11.12.:
Nevezési díj a helyszínen fizetve, az On-Line nevezési lap kitöltésével: 5000 Ft /fő
Nevezési díj a helyszínen fizetve, az On-Line nevezési lap kitöltése nélkül: 5500 Ft /fő.
A nevezési díjat lemondás esetén nem áll módunkban visszatéríteni.

NEVEZÉSI HATÁRIDŐ VÉGE AZ ADOTT TÁV RAJTJÁNAK IDŐPONTJA ELŐTT 1 ÓRÁVAL!
LEGKÉSŐBB A 4 ÓRÁS IDŐ-TÁVRA , 12:00 ÓRÁIG.

A FIZETÉS MÓDJAI:
Október 11-én, 16 óráig, az On-Line nevezést követően, banki átutalással vagy személyesen a bank pénztárában befizetve. A helyszíni fizetés pluszköltséggel jár! Október 11-én, 14 órától, csak helyszíni fizetés lehetséges!

RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK:
Részvételre jogosultak azok, akik a verseny napjáig (2016.11.12.), a rajt előtt legalább 1 órával neveznek, és a nevezési díjuk beérkezik. A nevezési díj befizetésével és a rajtszám átvételével minden versenyző tudomásul veszi, hogy a versenyen saját felelősségére vesz részt. Kijelenti, hogy egészségi állapota jó, és nem tud olyan betegségről, amely részvételét akadályozná. Hozzájárul, hogy a versenyről készült mozgókép - vagy fotóanyagokon szerepelhet, melyek a rendezvényt népszerűsítő internetes és nyomtatott anyagokban ellenszolgáltatás nélkül felhasználásra kerülhetnek.

A szervezők a programváltozás jogát fenntartják!

KEDVEZMÉNYES SZÁLLÁSOK:

Futóverseny, nem csak a Hajdúszoboszlón és környékén élő, kezdő és profi futók számára!
Tudjuk és rajtunk kívül sok millióan tudják, hogy a legtávolabbi városból is érdemes ellátogatni Hajdúszoboszlóra. Ezért a versenyen résztvevők, kísérőik, és családtagjaik számára is kedvező szállási lehetőségeket biztosítunk! Így a futók hozhatják a számukra kedves embereket! Akár 2, 3 vagy több napra is.

BOCSKAI APARTMANOK:
A HUNGAROSPA fürdőtől kb. 1 km-re található, 3 db, 4-5 személyes exclusive apartmanok, a futóversenyre érkezőknek kedvező áron (12000 Ft / apartman 4 főre, 15000 Ft / apartman 5 főre).
BŐVEBB INFO A BOCSKAI APARTMANOKRÓL:
https://www.facebook.com/szoboszloiapartmanok/

SIESTA ÜDÜLŐSZÁLLÓ:
A HUNGAROSPA fürdő mellet található Siesta Üdülőszállóban (2.900.- Ft/fő/éj + IFA (450 Ft), pótágy ár 1.800.- Ft, reggeli 1.200.- Ft/fő. http://www.siestahotel.hu/foglalas megjegyzésként írjátok be, hogy „futóverseny” ).

HUNGAROSPA Fürdőkomplexum 238,7 km² területen, gyógy- és üdülő vendégeknek, valamint kis és nagy gyermekes családoknak. Látogassák meg Európa legnagyobb fürdőkomplexumát!
GYÓGYFÜRDŐ | STRAND | AQUAPARK | AQUA-PALACE ÉLMÉNYFÜRDŐ | USZODA

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ KÉRHETŐ A KAPCSOLAT MENÜBEN:
http://www.hajduszoboszlo.futonagykovet.hu/kapcsolat

VÁRUNK MINDENKIT!

Sári Mariann
A BSI Hajdúszoboszlói Futónagykövete és csapata

Megosztás