Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2019. július 6. (szo)111kmTiszafüredA futóverseny kiírásaTovábbi infoCímke , , ,

A futás részletei

Az egyéni versenyzők 2019. július 6-án, reggel 7:00-kor rajtolnak. Az egyéni versenyzőket kísérő kerékpárosok, a kísért futóval együtt rajtolhatnak el!

TÁV: 111 km a Tisza-tó körül
VERSENYKÖZPONT: Tiszafüred, Morotva kerékpáros pihenő

SZAKASZOK
A 2019. évi UPC Mobil Ultra Tisza-tó 18 szakaszból áll majd. A legrövidebb szakasz mindössze 1,9 km, a leghosszabb 11,2 km lesz.
Minden váltóponton lesznek mobil WC-k, amelyek közül egyet a zöld rajtszámos ultrafutók részére tartunk fenn, amelyet matricával jelölünk.

VERSENYKATEGÓRIÁK
> Páros női csapat
> Páros férfi csapat (ha az egyik csapattag férfi, akkor a csapatot ide soroljuk)
> Háromfős női csapat
> Háromfős férfi csapat (ha az egyik csapattag férfi, akkor a csapatot ide soroljuk)
> Négyfős női csapat
> Négyfős férfi csapat (ha az egyik csapattag férfi, akkor a csapatot ide soroljuk)
> Öt-tízfős női csapat
> Öt-tízfős férfi csapat (ha az egyik csapattag férfi, akkor a csapatot ide soroljuk)
> Céges csapatverseny 5-10 fős csapatok között

Csapatlétszám limit: A 2019 évi versenyre – az esemény magas színvonalának érdekében – maximum 430 csapat jelentkezését tudjuk fogadni.

A 3. UPC Mobil Ultra Tisza-tó nevezését 2019. január 15-én, 19:00-kor – az előző évhez hasonlóan – két lépcsőben nyitjuk meg, 2019. január 23-ig csak a 2020. évi UB-re jogosultságot érő helyek lesznek elérhetőek. Ezen helyek beteltét követően, 2019. január 23 után a fennmaradó helyekre is tudtok regisztrálni.

A nevezéshez elengedhetetlen a Személyes profil.

Adataid bármikor módosíthatók. Kéjük figyelj arra, hogy a neved a magyar szabályok szerint kerüljön mentésre, azaz VEZETÉKNÉV elől, UTÓNÉV hátul. Ennek a Facebookon és a Gmailen keresztül történő regisztrációknál van jelentősége.

DÍJAZÁS

Minden, szintidőn belül célba érkező csapat egyedi befutóérmet kap (minden csapattag egy érmet, átvételéhez szükséges a rajtszám).
A kategóriák 1-3. helyezettjei kupát kapnak.

Külön értékelt csapat kategória: Céges csapat kategória 2-10 fő (a csapatban kizárólag az egyazon cégben dolgozó személyek és családtagjaik szerepelhetnek). A céges csapatok az 2-10 fős váltóverseny értékelésben is részt vesznek.

CSAPATKAPITÁNYOK FIGYELMÉBE
Csapat nevezésénél a következő információkat kérjük majd:
> Csapatnév
> Kategória (céges // nem céges // férfi csapat // női csapat)
> Csapat létszáma (2-től 10 főig, a létszám egyedi elbírálás alapján később csak felfelé módosítható)
> Tervezett köridő a 111 km hosszú körre (a csapat által tervezett köridő 2019. május 15-éig, a csapatkapitány személyes profiljának segítségével módosítható); a köridő 7 óra és 16 óra közötti időtartam lehet
> Csapattagok atléta mérete (külön a férfi és külön a női méretek, a nevezéskor megadott pólóméretek 2019. május 15-éig módosíthatók, a szabad kapacitás függvényében, a csapatkapitány profiljának használatával)
> Számlázási név és cím (cég esetén, a cég nevét és számlázási címét, adószámát kell megadni)
> Egy profilról kizárólag egy csapatot tudtok regisztrálni. Ha több csapattal neveznétek, javasoljuk, hogy előre jelöljétek ki az összes csapatkapitányt! Céges csapatok regisztrációja során a csapatnévben szerepelnie kell a cégnévnek (pl.: UTTánfutók, fUTTóbolondok)
> Ha a csapat mellé bringás kísérőt szeretnétek, ő a bringatúrára kell regisztráljon és ott kérjük, jelölje meg mely csapatot fogja szombaton kísérni.

NEVEZÉS
http://ultratiszato.hu/csapat-informaciok-2019/

MARATONMAN DEPO kedvezménykártya
A nevezési díj személyes befizetése esetén kedvezménykártyával ajándékozunk meg, amely futófelszerelések vásárlásához is kedvezményt biztosít számodra üzletünkben.

A NEVEZÉSI DÍJ TARTALMAZZA
– Részvételi jog a versenyen
– Befutóérem (a szintidőn belüli teljesítésért)
– Rajtcsomag
– Chipes időmérés
– BioTechUSA frissítés a 4-10 fős csapatok részére a csapatasztalról, a páros csapatok az egyéniek asztaláról is frissíthetnek
– D24 alkoholmentes sör a célban
– Orvosi felügyelet a verseny alatt
– Masszázs a verseny után a 2 fős csapatok számára
– Ingyenesen letölthető fotókat (a meghirdetett helyszínekről)

A RAJTCSOMAG TARTALMA
– Csapat rajtszám (viselése kötelező)
– UTT technikai MIZUNO futóatléta
– Műsorfüzet (max 4 db/csapat), szakasztérképekkel
– Varga Pincészet bora (amely CSAK a versenyközpontban vehető át)
– Karszalag, amely viselése a verseny alatt a csapatok és bringatúrások részére kötelező.

RAJTCSOMAG ÁTVÉTEL
Ennek időpontját később tesszük közzé; a rajtcsomagok átvételének feltétele a Felelősségvállalási nyilatkozat kitöltése!

IDŐMÉRÉS
Online rendszerrel történik a kijelölt váltópontokon. A verseny végén a nettó idő látható, kérjük, figyeljetek arra, hogy a végleges eredményeket az esetleges időjóváírások befolyásolhatják!

CHIP LETÉTI DÍJA
A chipet 5000 forint kaució ellenében adjuk át. Kérjük, a munkánk megkönnyítése érdekében pontos összeggel érkezzetek! A kaució összege a célba érkezés után – a chip ellenében – visszajár!

SZINTIDŐ
A futóknak a rajttól számított 16 óra áll rendelkezésre, hogy körbe érjenek.

RAJTIDŐPONTOK
A nevezéskor a lehető legpontosabban adjátok meg a várható köridőt, mert a rajtoltatást ennek alapján állítjuk össze! A köridő pontos megadásához töltsétek le a szakaszkalkulátort. A csapat köridejét kizárólag a csapatkapitány módosíthatja, Személyes profilján keresztül 2019. május 15-éig.

A csapatok rajtidőpontjait június 5-ig tesszük közzé, a rajtidőpont megváltoztatására nincs lehetőség!

BRINGÁS KÍSÉRŐ CSAPATOK RÉSZÉRE: amennyiben a csapatot bringával szeretnétek kísérni, a bringás kísérő a bringatúrára kell regisztráljon. Kérjük a regisztráció során jelölje meg mely csapatot fogja kísérni. Természetesen ő is kap UTT MIZUNO eseményatlétát, bringás érmet és az útvonalon négy ponton is frissíthet a csapatok részére felállított asztalról. A csapatot kísérő bringás kísérők egyszerre indulhatnak el a körre a kísért csapattal.

VÁLTÓPONTOK
Javasoljuk, hogy az általunk kijelölt váltóponton váltsatok, ott, ahol az időmérés is történik.
Tudjuk, hogy a verseny hozhat olyan szituációkat, amelyekben kénytelenek vagytok máshol váltani (pl. sérülés miatt), ennek nincs akadálya. Számítsatok arra, hogy mobil WC-ket, parkoltató személyzetet és frissítést csak a kijelölt váltópontokon biztosítunk számotokra. A kijelölt pontokon kívüli váltásnál kérjük, a kísérő autókkal ne zavarjátok az útvonalon futókat, kerékpárosokat és legyetek tisztába vele, hogy a gátra tilos felhajtani!

KÖZLEKEDÉS AZ ÚTVONALON
A verseny útvonala a Tisza-tó körüli gáton halad, ahová kocsival felhajtani szigorúan tilos! A gáton kamerarendszer üzemel és a szabály megszegőit akár 100 000 Ft pénzbírsággal sújthatják!

FRISSÍTÉS
A versenyen több mint 20 frissítőponttal várunk benneteket, hogy pótolhassátok az elvesztett folyadékot és kalóriákat. A BioTechUSA frissítőjét – csakúgy, mint az elmúlt években – kizárólag a chipet viselő, aktuális szakaszt futó versenyző veheti igénybe.
Az útvonalon lévő frissítőpontokon, a csapatok számára fenntartott „alap” asztalokról frissíthettek, kérjük, hogy az egyéni indulók számára fenntartott ún. „extra” asztalról ne frissítsetek!

A frissítőpontokon a következőkre számíthattok:
– víz
– BioTechUSA isotoniás sportital
– banán
– sós ropi
– édes keksz
– szőlőcukor

A kétfős csapatok az egyéni futóknak járó frissítést kapják, így jogosultak az egyéni asztalról is frissíteni. Részükre két ponton meleg ételt is biztosítunk. Azokon a váltópontokon, ahol nincs frissítőállomás felállítva, a váltás után – a szakaszt befejező csapattag részére – egy palack fél literes szénsavmentes Primavera ásványvizet biztosítunk.

CÉLTERÜLET NYITVA TARTÁSA
2019. július 6-én, 18 órától.

UTT ELSŐBÁLOZÓ HELPDESK
Az elmúlt években hagyománnyá vált az UTT előtti „elsőbálozó helpdesk”, amelyet az először induló csapatok megkeresései miatt hívtunk életre. Ennek keretében egy átfogó, rövid ismertetés után lehetőséget biztosítunk nektek arra, hogy felmerülő kérdéseiteket személyesen is feltegyétek.

A találkozókon a következő témákat érintjük:
Szakaszkalkulátor használata // Logisztika, kísérő autók közlekedése // Frissítés // Útvonaltervezés // Felkészülés // Öltözködés

Az előadást budapesti irodánkban, a Maratonman DEPO Futószaküzletben tartjuk (XIII. kerület, Népfürdő utca 5/c.).
Időpont: 2019. április 8., hétfő 18:00
Várjuk jelentkezésed a hello@ultratiszato.hu e-mail címen, amelyet írásban igazolunk vissza!

ORVOSI FELÜGYELET
A mezőnyt orvosi stáb kíséri, mentőautókkal és motorosokkal. Telefonszámukat a rajtszámon találjatok meg. Kérjük, hogy fokozottan figyeljetek a verseny alatt bajba került futókra ti is! Amennyiben az orvosi stáb úgy látja, hogy a versenyző nem alkalmas a verseny folytatására, a rajtszámát leveheti, a versenyből kizárhatja. Csapatok esetében egy másik csapattag átveheti a chipet, hogy a csapat folytathassa a versenyt.

VERSENYSZABÁLYZAT
http://ultratiszato.hu/versenyszabalyzat/

FOTÓZÁS
A fotósaink által készített képek ingyenesen lesznek elérhetők a verseny után. Az egyes pontokhoz tartozó letöltési oldalakat később tesszük közzé. Kérjük, hogy számoljatok azzal, hogy a magas résztvevői szám miatt nem tudjuk garantálni, hogy mindenkiről készül kép – nem árt, ha a kísérőitek közt is van egy lelkes fotós.

A szervező fenntartja a jogot a program és kiírás megváltoztatására.

További információk: http://ultratiszato.hu/csapat-informaciok-2019/

Megosztás