Futás motiváció

futás motiváció

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

Futónaptár a Facebook-on

Futás info

futónaptár
vége2018. március 31. (szo), 10:001 / 4 / 8 / 16 / 20 / 27kmBölcskeTovábbi infoCímke , , ,

A futás részletei

A Kikelet futás és túra, egy közösségi futás, tehát nem verseny! Nincs időmérés, így azok is bátran elindulhatnak, akik nem szoktak rendszeresen futni, de kipróbálnák magukat.

Nevezési díj nincs, de előzetes regisztráció szükséges!

A start és a cél helyszíne a bölcskei horgásztanya. Az útvonal nagy része földút (helyenként saras részekkel) erdőben, szántóföldön, gyümölcsösök, szőlők mentén, a 16k és afölötti távokon nyomokban aszfaltot is tartalmazhat.

Az indulók egyedi rajtszámot kapnak, illetve mindenkinek lehetősége lesz saját névvel és távval (esetleg idővel) ellátott e-oklevel letöltésére.

Távok: 1 km, 4 km, 8 km, 16 km, 20 km, 27 km. Túrázóknak a javasolt táv 4 km,vagy 8 km.

Frissítés: részben önellátó, azaz a résztvevőknek a folyadékpótlásról saját kulacsból kell gondoskodni, amit a frissítő pontokon után lehet tölteni. Kérünk minden résztvevőt, hogy a közös frissítő pontra hozzon magával egészséges, természetes alapanyagú, adalékmentes falatkákat (pl. pogácsa, banán, alma, szőlőcukor), kb. annyit, amennyit maga is elfogyasztana.

Erősen ajánlott felszerelés: min. 0,5 l kulacs, mobiltelefon feltöltött állapotban. (ezt nem ellenőrizzük, mindenkire belátása szerint rábízzuk)

Fontos! Csak olyan induljon, akinek nincs olyan egészségügyi panasza, amelyre nem javasolt a futás. Ha nem biztos a dolgában kérje ki orvosa véleményét!

Megosztás