Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2017. február 26. (vas), 08:004.6 / 10.2 / 25.2 / 50.2kmBékéscsabaTovábbi infoCímke , , , , , ,

A futás részletei

5. FARSANGI JELMEZES JÓTÉKONYSÁGI FUTÓ NAPOK BÉKÉSCSABA
2017.02.18. FUTÁS - GYEREKFUTÁS - TÚRÁZÁS A LIGETBEN
2017.02.26. FUTÓVERSENY AZ ÁRPÁD FÜRDŐNÉL

5. FARSANGI JÓTÉKONYSÁGI FUTÓVERSENY

BŐVEBB INFO:
http://www.bekescsaba.futonagykovet.hu/esemenyek/5-farsangi-jotekonysagi-futoverseny

NEVEZÉSI LAP:
http://nevezes.futonagykovet.hu/5-farsangi-jotekonysagi-futoverseny-nevezesi-lap

NEVEZETTEK LISTÁJA:
http://nevezes.futonagykovet.hu/index.php?Itemid=368&option=com_rsform&view=submissions

FUSSUNK ÖSSZE FARSANG ALKALMÁBÓL!

VERSENYKÖZPONT, GYÜLEKEZŐ, RAJTSZÁM ÁTVÉTEL:
5600 Békéscsaba Árpád sor 3., az Árpád fürdő nyári főbejáratánál az aulában.

CÉLUNK:
A Békés megyei és környékbeli kezdő és haladó futóknak, rendszeresen, családias hangulatban, elérhető közelségben, kedvező áron, színvonalas futóversenyeken - sportos programokon való részvétel lehetőségét biztosítsuk. Továbbá szeretnénk mozgásra bírni a még nem aktívan sportoló, de sportos élettel ismerkedőket.

JÓTÉKONY CÉLUNK:
Kérjük, ha teheted támogasd a Nyújtsd Segítő Kezed Alapítvány jótékonysági célját, ami a Békés Megyei Szociális, Gyermekvédelmi Központ és TEGYESZ ellátásában részesülő súlyosan, halmozottan sérült gyermekek és fiatalok segítése.

RÉSZLETES NAPI PROGRAM
8:00 - 8:30 Gyülekező nevezőknek
8:00 - 8:55 Gyülekező nevezetteknek
8:00 - 9:30 Rajtszám átvétel
9:30 Technikai tájékoztató
9:40 Csoportos bemelegítés
10:00 Rajt
13:00 4,6 km-es táv eredményhirdetése
14:00 15 km-es táv eredményhirdetése
15:00 25,2 km-es táv eredményhirdetése
17:00 50,2 km-es táv eredményhirdetése

TÁVOK ÉS KÖRÖK:
4,6 km: 1 nagy kör
10,2 km: 2 nagy kör és egy kis kör
25,2 km: 5 nagy kör és 2 kis kör
50,6 km: 11 nagy kör
Mindenki talál magának megfelelő távot!
Úgy alakítottuk a távokat, hogy egyúttal a Yours Truly-t is teljesítheted.

ÚTVONAL

NAGY KÖR: ("Adventi kör" ~ 4,6 km/kör), az Árpád fürdő Nyári főbejáratától indulva, a Halász étteremnél balra fordulva, a hídon átfutva ismét balra fordulva a strand másik oldalán a téli bejáratánál és a Kikötő sörözőnél elhaladva, a körös parton egyenesen a Lencsési felé. A kollégiumnál (Gyöngy presszó, volt KISZ tábor), balra fordulva, a hídon áthaladva ismét balra fordulva, vissza a strand nyári főbejáratához. Kiegészítő kis kör a „Szeretetkör” ( ~1,1 km/kör), a strandot körbefutva, a forgalmi rendnek megfelelően, lehetőség szerint a járdán közlekedve.

KISKÖR: A strand körül a Halász Csárda felé, majd balra fordulva át a hídon, majd megint balra a Strand téli bejárata felé. Az első hídnál balra fordulsz, át a hídon és megint balra a nyári főbejárat felé.

FRISSÍTŐ ÁLLOMÁS, A STRAND NYÁRI FŐBEJÁRATA ELŐTT:
Teát, vizet, colát, édes és sós kekszet, almát, banánt, szőlő cukrot biztosítunk. A versenyzők hozhatnak „batyus” jelleggel házi süteményeket, egyéb finomságokat.

DÍJAZÁS:
Távonként, az első három nőt és férfit, valamint távonként - korosztályonként az első három helyezettet, helyezett éremmel és oklevéllel díjazzuk. Oklevelet mindenki kap aki kér. Mindenkinek befutó érmet adunk, ha teljesíti a távokat.

A NEVEZÉSI DÍJ TARTALMAZZA:
Névre szóló rajtszám, chipes időmérés, frissítés, befutó érem, helyezett érem.

KEDVEZMÉNYES NEVEZÉSI HATÁRIDŐK ÉS DÍJAK
2017.01.31-ig.: 3000 Ft /fő:
2017.02.01 - 2017.02.16.: 3500 Ft /fő:
2017.02.17 - 2017.02.24. 16:00 óráig: 4000 Ft/fő:
2017.02.24. 16:00 órától a verseny napjáig már csak helyszíni fizetés lehetséges!
Fizetés módjai: utalással, vagy egy OTP bank pénztárában befizetéssel.
2017.02.24. 16:00 óráig a banki befizetésnek meg kell érkeznie! Ha nem OTP-s számláról fizetsz, kérjük, hogy 2017.02.23. után már ne utalj, inkább a bank pénztárában fizesd be a nevezési díjat. A fizetési határidő a nevezéstől számított maximum 3 munkanap! A nevezési díjat lemondás esetén nem áll módunkban visszatéríteni!

HELYSZÍNI NEVEZÉS ÉS FIZETÉS

HELYSZÍNI NEVEZÉSI DÍJ:
A nevezési lap kitöltésével: 4500 Ft /fő
A nevezési lap kitöltése nélkül: 5000 Ft /fő!
Nevezni és fizetni a helyszínen is lehet, de ez minimális pluszköltséggel jár!
A helyszínen nevezőknek is ki kell tölteni az On-Line nevezési adatlapot! Amennyiben te töltöd ki a nevezési lapot (akár telefonról), indulás előtt, útközben, vagy a helyszínen, abban az esetben a nevezésed olcsóbb lesz 500 Ft-al. Ha a nevezési lapodat a helyszínen nekünk kell kitölteni, abban az esetben a nevezésed drágább lesz 500 Ft-al!
NEVEZÉSI HATÁRIDŐ VÉGE A VERSENY NAPJÁN 8:30-KOR!

KEDVEZMÉNYEK:
INGYENES KÖZÖS FUTÁSOKON RÉSZTVEVŐKNEK.
DIÁK, KATONA, RENDŐR, TŰZOLTÓ, KATASZTRÓFAVÉDŐ, MENTŐS
A BSI Futónagyköveteinek, ingyenes részvételi lehetőséget biztosítunk!

FONTOS: A NEVEZÉSI DÍJ NEM TARTALMAZZA A STRANDBELÉPŐT!
Igény szerint, a helyszínen 1700 Ft helyett, 750 Ft-os kedvezményes áron vásárolhatsz magadnak kísérőidnek és szurkolóidnak (bárkinek) aznapra strandbelépőt. Ezzel a napi jeggyel egész nap igénybe vehetitek a strand szolgáltatásait (öltöző, zuhanyzó, medencék). Amennyiben nem vásárolsz kedvezményes strand belépőt, abban az esetben a strand szolgáltatásait nem veheted igénybe (öltözőt, zuhanyzót sem), mert a nevezési díj ezt nem tartalmazza! A kedvezményes strandbelépőt a rajtszám átvételnél kell kérned (nem a pénztárban)!

RAJT, RAJTSZÁM ELHELYEZÉS ÉS A KÖRÖK MÉRÉSE:
Árpád fürdő nyári főbejárata (5600 Békéscsaba Árpád sor 3. ) mellett, a kerékpártárolónál felállított időmérő sátor mellől indítjuk a versenyzőket és a köröket a sátor alatt átfutva mérjük/számoljuk. Nagyon fontos, hogy a kis időmérő chipet a mellkasod bal oldalára tűzd fel! Ezt a kis chipes rajtszámot a verseny után le kell adnod! Továbbá fontos, hogy a nem chipes, névre szóló nagy rajtszámodat, jó láthatóan helyezd el öv vagy has magasságában. A nagy rajtszámodat megtarthatod és emlékként hazaviheted.
Amennyiben a kis chipes rajtszámod nem a mellkasod bal oldalára teszed, vagy ha a nagy rajtszámodat nem jól látható módon helyezed el, az időeredményedet vagy a köreid számolását nem tudjuk biztosítani így ez a versenyből és az eredményhirdetésből kizárással járhat! A rosszul elhelyezett rajtszámokból adódó kellemetlenségekért felelősséget nem vállalunk!
KÉRJÜK, MIUTÁN BEFUTOTTÁL A CÉLBA, ÁLLJ MEG AZ IDŐMÉRŐ SÁTOR ELHAGYÁSA UTÁN! ÍGY ELLENŐRIZNI TUDJUK A HELYEZÉSEDET ÉS AZ IDŐ EREDMÉNYED! EGYSZERRE TÖBB BEFUTÓ ESETÉN, AZ ÉRKEZÉSI SORRENDBEN EGYMÁS UTÁN KELL MEGÁLLNI! EKKOR KAPOD MEG A BEFUTÓ ÉRMET IS.

RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK:
Részvételre jogosultak azok, akik a verseny napjáig, a rajt előtt legalább 1 órával neveznek, és a nevezési díjuk beérkezik. A nevezési díj befizetésével és a rajtszám átvételével minden versenyző tudomásul veszi, hogy a versenyen saját felelősségére vesz részt. Kijelenti, hogy egészségi állapota jó, és nem tud olyan betegségről, amely részvételét akadályozná. Hozzájárul, hogy a versenyről készült mozgókép - vagy fotóanyagokon szerepelhet, melyek a rendezvényt népszerűsítő internetes és nyomtatott anyagokban ellenszolgáltatás nélkül felhasználásra kerülhetnek.
A szervezők a programváltozás jogát fenntartják!

JÓTÉKONYSÁGI CÉL:
A Békés Megyei Szociális, Gyermekvédelmi Központ és TEGYESZ ellátásában részesülő súlyosan, halmozottan sérült gyermekek és fiatalok segítése.
A halmozottan sérültek embereknek gyakran a testük az egyetlen eszköz a környezetük megismeréséhez. Ezért is került a program középpontjába a testi kommunikáció, hiszen a testi jelenségekben óriási kommunikációs lehetőség rejlik. Testi kontaktuson keresztül nem csak szomatikus ingereket közvetítünk, hanem érzelmi, szociális és anyagcsere folyamat is lezajlik.
Ez a terápia a testorientált módszerek csoportjába tartozik, ahol tudományosan megalapozott elméletek segítségével a testen közvetlenül és közvetve hatást gyakorolhatunk a sérült egyénre. Ismert célcsoportra adekvát eljárásokat ötvöztünk, melyeket a személyek igényeihez igazítottunk.
A terápia megvalósításához a már meglévő eszközök mellé szükség lenne hangtálakra, aminek az ára 150000 Ft. Erre gyűjtünk!

KAPCSOLATFELVÉTEL, INFORMÁCIÓ KÉRÉS, A WEBOLDALRÓL ÜZENETKÜLDÉSSEL:
http://www.bekescsaba.futonagykovet.hu/kapcsolat menüben.

Megosztás