Futás motiváció

futás motiváció

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

Futónaptár a Facebook-on

Futás info

futónaptár
vége2016. május 1. (vas), 09:30nincs adatBudapestTovábbi infoCímke , ,

A futás részletei

Anyák napi futás

Ugyan családi sportolást szeretnénk népszerűsíteni a babakocsis futással, de be kell lássuk, hogy jelenleg a csoportunk 85%-a anyukákból áll. A csacsogót használjuk google helyett, egymás támaszai vagyunk, motiváljuk, segítjük egymást! Ez több mint szuper!

Egy ekkora csodás, erős, szuper anya csapatnak, muszáj megünnepelni az Anyák napját. Mert az a mi napunk!!
Azon a napon aztán különösen megérdemeljük, hogy azt csináljuk, amit nagyon szeretünk, amiben napról napra egyre jobbak vagyunk, amitől minden nap egyre jobban érezzük magunkat, amitől egyre fittebbek leszünk, amitől egyre szebbek leszünk, ami a legjobban levezeti a felgyűlt feszültséget, ami kirángat a kakis pelus rengetegből. A FUTÁS!
Ráadásul mindezt barátok között!!

Jöhettek „meztelenül” , babakocsival vagy családdal, ahogy jó érzésetek van vele. Mivel benne van a pakliban, hogy családi futás lesz (aminek én nagyon örülök), ezért megint olyan helyre szervezzük, ahol van játszótér, WC, piknikes füves rész és futás is. És megint lesz ingyen parkolási lehetőség is.

Helyszín: 17. kerület, Népkert és Patak part
Időpont: Május 1. vasárnap 9.30.
Találkozó, Népkert, játszótér

Sőr Mariann tart nektek ingyenes okos futást, és választható a patak parti futó táv van. Összesen oda-vissza 6 kilométer körüli, de fele ennyit is lehet menni meg többet is, így jöjjenek a kezdők és nagyon edzettek is bátran!

Az ebédet ezen a napon remélem, hogy nem Ti tervezitek megfőzni, így délelőtt bátran jöhettek egy kicsit sportolni és csacsogni!

Mivel apró meglepetéssel szeretnék készülni, kivételesen egy olyan regisztrációra van szükség, amiben férjeitek e-mail elérhetőségét kérem. (Aki egyedülálló mami, adjon meg közeli hozzátartozót akivel felvehetem a kapcsolatot)

Regisztráció a futásra :
https://docs.google.com/forms/d/1surd-sOwRYXVkXFNELp1ByeTTfu_5pVNZ0sOj-17x88/viewform

Szeretettel várunk tieteket!
Fuss Babakocsival Csapata

Megosztás

Hiányzik a kiírás vagy az eredmények? Esetleg hibát találtál?
Persze ha véleményed van, azt se tartsd magadban!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük