Futás motiváció

futás motiváció

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár a Facebook-on

Futás info

futónaptár
több, mint 30 nap múlva2018. április 22. (vas), 08:002.2 / 5.5kmSzegedTovábbi infoCímke , , , , ,

A futás szervezője

A futás részletei

Vigyázz... Kész... Futás...!!! Április 22-én újra elrajtol az ÁRKÁD Futófesztivál, minden eddiginél izgalmasabb programmal + ezernyi meglepetéssel! A fantasztikus hangulatról Dj Sterbinszky gondoskodik, az ÁRKÁD Szeged Futófesztivál háziasszonya pedig Kiss Virág lesz!

ONLINE jegyvásárlás: https://www.ticketportal.hu/event.aspx?id=48239

Az Árkád Futófesztiválra érdemes megvenned online a jegyed, mert...

▶️ 2018. április6-tól április 21-ig az Árkád Szeged földszintjén, az Árkád Futófesztivál bázison a jegyed lecsipogtatásával átveheted az Árkád szeged pólódat, valamint egy futószámot, amely számmal részt veszel az Árkád Szeged Futófesztivál sorsolásán. Nyeremények: DejaVu Fesztivál 2018 VIP belépő 5db | DejaVu Fesztivál 2018napi belépő 20db (a sorsolás a futás napján lesz, és a táv teljesítése után kell bedobni az Árkád Szeged folyosóján elhelyezett gyűjtőbe)

▶️ Futva segíthetsz: a nevezési díjaddal a Zenével a Rákos Gyermekekért Alapítványt támogatod! Az alapítvány munkájáról: https://www.zenevelarakosgyermekekert.hu/

Amiért Te is imádni fogod a 2018-es ÁRKÁD Futófesztivált:

▶️ Őrületes hangulat: a lemezjátszóknál a '90-es és a 2000-es évek legendája, aki a Deja Vu Fesztivál -ok kihagyhatatlan party DJ-e, Sterbinszky, a futó társadként köszöntheted majd számtalan szegedi és országos ismert színészt és sportolót! Az útvonal telis-tele meglepetésekkel, meghökkentő állomásokkal - készülj, ez nem egy szimpla, uncsi futóverseny! ;)

▶️ A tavaly bevált gyönyörű útvonal: az ÁRKÁD Szegedből indulunk, majd végig kocogjuk - futjuk - sprinteljük a világ legszeretnivalóbb városát! Nem baj, ha nem vagy egy Ben Johnson: az 5.5 km-es ÁRKÁD Futás mellett egy 2.2km-es Családi Futammal is készülünk!

▶️▶️▶️ ÚTVONALAK:

5,5 km
ÁRKÁD SZEGED >> Londoni krt. >> Gogol utca >> Tisza Lajos krt. >> Dugonics tér >> Tisza Lajos krt. >> Árvízi Emlékmű >> Huszár Mátyás rakpart >> Felső Tisza-part >> Háló utca >> Maros utca >> Zárda utca >> Felső Tisza-part >> Tisza Lajos krt. >> Gutenberg utca >> Londoni krt. >> ÁRKÁD SZEGED
Térkép: http://www.futoterkep.hu/futas/7to0w6t/

2,2 km
ÁRKÁD SZEGED >> Londoni krt. >> Gogol utca >> Tisza Lajos krt. >> Dugonics tér >> Kárász utca >> Széchenyi tér >> Nagy Jenő utca >> Tisza Lajos krt. >>Gutenberg utca >> Londoni krt. >> ÁRKÁD SZEGED
Térkép: http://www.futoterkep.hu/futas/7to0w6u/

▶️▶️▶️ NEVEZÉS

▶️ Az előnevezés ELINDULT! Elővételben, a Ticketportal Hungary hálózatában és április 6-tól az ÁRKÁD Szeged folyosóján kedvezményes áron tudsz nevezni!

Online: https://www.ticketportal.hu/event.aspx?id=48239

▶️ Ticketportal Hungary jegyirodák: 2018. március 6 - április 21. között az összes megyeszékhelyen! Klikk a linkre és keresd meg a hozzád legközelebbit: http://www.ticketportal.hu/selling_places.aspx#-1

▶️ Online jegyvásárlás és jelentkezés : https://www.ticketportal.hu/event.aspx?id=48239

▶️ ÁRKÁD Futófesztivál stand: 2018. április 6-21. között a folyosóinkon felépített standnál is tudsz nevezni!

▶️ A Futófesztivál napján + helyszínén: április 22-én, 08:00 – tól a futamot megelőző 10 percig

KORHATÁR
A 2200 méteres távon nincs korhatár, de csak szülői kísérettel indulhatnak a gyerekek. Az 5.5 km-es távon a kísérő szülőnek is be kell neveznie a versenyre 2008. április 22. előtt születtek esetében.

NEVEZÉSI DÍJAK
diákjegy: 500 Ft/fő (nappali tagozatos diákigazolvány szükséges) felnőtteknek 800 Ft/fő. A rendezvény napján 1000 Ft/fő.

Részletes program hamarosan itt és a http://www.arkadszeged.hu oldalon!

Megosztás

Időjárás előrejelzés

Több, mint 3 nap múlva lesz a futás. Nézz vissza később...