Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2017. december 4. (hét), 18:307kmSzegedTovábbi infoCímke , , , , ,

A futás részletei

Kedves szegedi futók!

Tudjuk mennyire szeretitek a tiszaparti várost, tudjuk mit jelent nektek a hídkör, tudjuk egyre többen vagytok, ezért nagy örömmel jelentjük be, hogy másodszor is ellátogatunk hozzátok!

December 3-án biztosan sokan rajthoz álltok Szeged egyik legnagyobb futóversenyén, ( A Polar Futónagykövet csapata is részt vesz a versenyen) reméljük mindenki egyéni csúcsot dönt majd, ezért december 4-én hétfőn egy igazi közösségi futásra invitálunk benneteket, hogy együtt éljük át újra az előző napi futás örömét!

Tévhit, hogy a verseny után jópár napig nem szabad futni. Az általános és elfogadott edzéselmélet szerint a regeneráló futás a verseny utáni napon szinte kötelező, segíti kirázni a tejsavat az izmokból és a felgyorsult vérkeringés is serkenti a regenerációt.
Szeretnénk egy igazi verseny utáni 7 km-es, könnyű, beszélgetés tempójú átmozgató edzést levezényelni nektek, ahol a jó hangulatot Polar Futónagyköveteink garantálják. Az edzést @Vizi András és @IRUNmom vezetik de teljes lesz a létszám a Polar Futónagyköveteink részéről! :)

Az esemény végén terv szerint mindenkit megvendégelünk egy forralt borra vagy egy teára a Dóm téri adventi vásárban!

Minden résztvevőnek ajándékkal kedveskedünk.

Útvonal: Belvárosi Tisza rakpartról az Árvízi Emlékműtől a belváros legszebb részeit érintve Dóm térig

Jelentkezés és tesztóra regisztráció:
http://www.polarorak.hu/hir/55/Kzssgi-Futs-SZEGED

Megosztás