Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2017. szeptember 30. (szo), 12:005 / 10.5 / 21kmZircTovábbi infoCímke ,

A futás részletei

Versenykiírás az egész napos futófesztivál programra:
12:00 rajtcsomag osztás Bagolyvár Figadó Zirc
13:30 Tündérmajor Zirc (Bagolyvártól 2 km-re) rajt helyszín a Nemzeti Vágta előfutama a Bakonyi Vágta helyszínén is (térképet adunk, aki gyalog jött, átvisszük)
13:50 Tündérmajor bemelegítés
14:00 Tündérmajor Csajos futamok Rajtolnak 5 km-es örömfutam, 10 K és FM távon chipes időméréssel a két versenytávon.
16:30 Tündérmajor eredményhírdetés
16:45 TOMBOLA kisebb és nagyobb értékű nyereményekkel
17:00 Tündérmajor belső zárt pályán Kisbaglyos Gyermekfutam (nem verseny csak közkívánatra az éremért)
18:00 Tündérmajos Nightrun esti futam 5 km és 10 K távon (nem mérjük csak a buli kedvéért) nem időre megy, ez már az esti tábortüzes része Mindenki hozzon fejlámpát!!!
19:00 Tündérmajor indul a tábortüzes buli közben:
21:00 Tündérmajor belső zárt pálya 500 méteren bulifutam-Sprint aki az estire nevezett az futhat ad hoc is :)
Amit adunk 2017. augusztus 25-ig nevezetteknek aki mindkét futamunkon fut, arra az egyik étkezést mi álljuk. 2017. augusztus 26-a után nevezőknél már nincs ez az opció. A pólós nevezéseket lezárjuk szeptember 11-én! Innentől már csak érmes-bögrés nevezések vannak.A futamok mind a Tündérmajorbó indulnak Zircről, terepes és murvás úton, illetve minimális aszfaltos átvezető szakaszok kizárólag a külterületen, nem érintik a belvárosi nagy forgalmú részt. A frissítő pontok: két frissítő lesz a 10 K távon, FM dupláz, ásványvíz és gyümölcspont, szőlőcukorral és sós krékerrel, keksszel, célba érkezéskor 1 db vadiúj márkájú futóvíz 0,5 literes a kezetekbe, amit az érem átadásakor kaptok meg. Érmet minden befutó kap! Lett egy gyermekfutam közkívánatra de csak érmes nevezéseink vannak. A Nightrun érmért futnak a Gyermekek, mivel ez nekik már esti futam 17:00-kor. 4-től 12 éves korig nevezhető, nincs külön díjazása de az első befutó kap egy különdíjat. A Bagolyvárban a gulyásos fogyasztásés foglalás érvényes, aki az esti bulira rendelt betyártarhonyát, azé a Tündérmajorban fogyasztható ugyanazon áron. A szállások beteltek a Bagolyvárnál a sátrakat a Tündérmajor területén is ugyanazzal a kedvezményes díjjal lehet felállítani. A kempingben lehet sátrat verni és ott aludni, mert minden nevező akár csajos, akár nightrun futamos, 1. 000,- Ft/éjszaka/fő áron alhat kedvezményesen a kempingben, ha hoz sátrat. Bőven van hely, nem kell foglalni a sátrazóknak két helyszínen zajlik az esemény. Kedvezményesen előrendelhető étel kupon Bagolyvár-babgulyás füstölt csülökkel,csipetkével kedvezményes kupon áron a Futóknak: 600 Ft illetve A'la carte is lehet majd rendelni a kísérőknek 950 Ft áron a csajos menü, az estin Betyár tarhonya 600,- Ft/ adag estére a kedvezményes előrendelés. Ami lesz: mosdó, wc, öltöző használat. A felelősségvállalási nyilatkozatot mindenki hozza magával, aki nem tud nyomtatni, nálunk is lesz ilyen. Díjak: az első 3-3 befutót díjazzuk a csajos 10 K és az FM távokon.

Megosztás