Futás motiváció

futás motiváció

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár a Facebook-on

Futás info

futónaptár
több, mint 90 nap múlva2018. máj. 19. (szo), 10:00
2018. sze. 23. (vas)
128 napos5 / 10 / 10.5 / 12kmNagyvázsonyTovábbi infoCímke , , , ,

A futás szervezője

A futás részletei

Rengeteg keresgélés és terepfelmérés előzte meg a megfelelő helyszín kiválasztását de biztosan állíthatjuk, hogy Nagyvázsony és a Kinizsi vár a Bakony lábánál tökéletes lesz. Az Önkormányzat nagyon segítőkész és nyitott a nagyszabású, két napos versenyünk szervezésében való közreműködésre. Egy őrületes sáros futamsorozat "Mindenre elszántaknak" és egy szimpla-kis terepfutás "Csak futóknak", kezdete egy fantasztikus helyen a Bakonyban Nagyvázsonyban a Kinizsi várnál. Nincs tét csak a jókedv, vigasság, talpig sár, sok-sok akadállyal és erőpróbával két napos eszem-iszommal és bulihangulattal. Bitang jó helyszín, brutális terep és szuper helyszín :) a bográcsgulyás pótolja az elveszett energiát! A póló fekete, Adlertől a Piccolio sportpóló (futópóló) elöl-hátul 2-2 színnel nyomva. Az érem egyedi tervezésű, ezüst színű, feketével és pinkkel festve, pont, mint a póló (y) a helyszínt azért kellett megváltoztatnunk, mert nagy létszámú versenyeink lesznek és az infrastruktúra, a kényelem, öltöző, mosdó, színvonalas helyszín elengedhetetlen egy ilyen kaliberű versenyhez és nem mellékesen a 20-ai futamunk elengedhetetlen eleme egy Kastély is, hogy a Gyerekek és a Felnőttek is megfuthassák a valódi "Légy egy napra Gyerek" futamot! Mindenki meg fogja taláni! :D Nagyvázsony a Bakony lábánál. A Kinizsi vár látogatása a rajtszámmal a futóinknak a versenynapokon kedvezményes!
Versenykiírás:
2018. május 19. Hot Run Lady és Koedukált akadályfutam

* 09:00 Rajtcsomagok osztása folyamatosan

* 12:00 Az első futam "nyugisabb" hullámban telik Csak-Csajos verseny akadály pályás és sáros futam 6 km-en a Bakonyban patakparton, mocsárban, vízesésnél, barlangoknál és a szomszédos erdőben :)
* 13:30 Tombola sorsolás Tom Tom óra és más fincsiségek
* 14:00-kor lesz a koedukált Bakony HotRun, amely 6 és 12 km-en nevezhető. Nem időre megy, a teljesítés a lényeg de nagyon sok lesz az emelkedő és az erdős, patakos rész. Gyermekeket is lehet nevezni de csak 10 éves kortól és kizárólag szülői nevezéssel egyetemben, szigorú felelősségvállalási nyilatkozattal!
2018. május 20-a Varázskastély gyerekfutam és "Légy egy napra Gyerek!" felnőtt bulifutam 5 és 10 k távon, majd a Bakony Hotrun Trail koedukált 5 km, 10,5 K és FM (csak a brutál FM időmérős!)
* 09:00 Rajtcsomag osztás
* 12:00 Varázskastély futamok, 5 km 10,5 K távon bulifutam felnőtteknek koedukált
* 13:30 Eredmény hírdetés az első 3 befutót díjazzuk mindkét távon
* 14:00 Gyerek 3 korosztályos futamok 500 m távon 5-12 éves korig
* 14:30 Gyerek eredmény minden korsztály első befutója díjazva
* 14:45 Tombola! Tom Tom óra és egyéb ínyencségek :)
* 15:30-kor indul a Bakony Trail 5 km, 10,5 km és a Brutál is 21 km-es FM verseny, nagyon komoly fődíjjal időméréssel!
* 18:00 eredményhirdetés
Részletek és online nevezés indítása 2017. október 24-től indul az oldalunkon.
A második nap programjához külön Varázskastély érem és külön esemény lesz megadva :) keressétek majd Varázskastély Futam néven <3 :*

Megosztás

Időjárás előrejelzés

Több, mint 3 nap múlva lesz a futás. Nézz vissza később...