Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2016. október 30. (vas), 09:59nincs adatBudaörsTovábbi infoCímke , , ,

A futás részletei

"Murvás út climb" Strava szegmens futás sponsored by Udvaribolondok Futókör!

SKRABSKI olaszrizling nyeremények!
Normafa támadás közösségi futás!

Sokan sokféle alkalmazást használunk futás közben, de az utóbbi időben mi rászoktunk a Strava-ra, mert motiválnak a helyezések, versenyzünk magunkkal és másokkal, izgalmassá teszi az edzéseket, szerintünk próbáld ki Te is!

Szóval van Budaörsön egy általunk kreált kis szakasz, amit nagyon jó edző emelkedőnek tartunk, mert nem halálos, de elég hosszú, hogy az legyen :).
https://www.strava.com/segments/13007757

Ide várja Balázs a kihívókat, mert jelenleg nála van a KOM és kiváncsi rá, hogy miket is tudnak a nagyok ezen az emelkedőn, mert jelenleg csak11-en küzdünk az elsőségért és ez az emelkedő többre hívatott :).

Ezen Te is tudsz változtatni most Vasárnap 10.00-kor.!

Részletek:
A Strava szegmens támadás után egy Normafa körrel zárnánk a futást. Összesen 16-18 km, ki milyen útvonalat választ. Mi 2 vagy 3 különböző sebességű csoportot tudunk vezetni, hogy senki ne tévedjen el.

Találkozó 10.00. Budaörs, Tárogató utcai játszótér. Innen indulunk 10-kor.
Parkolj bárhol, ide már futva érkezhetsz és Miképp, hogy jutsz oda játszótérhez ezt Rád bíznánk A környező utcákban tudsz parkolni bárhol. Hazafelé a Szüret utcán jövünk majd le.

Indulás után 2-3 km bemelegítő futás után érkezünk a "Murvás út climb" szegmens rajtjához, innen 5-10 percen belül elindítunk minden résztvevőt, majd a szegmens végén amikor mindenkit bevártunk indulhat a Normafa támadás és vissza 2-3 csoportra bontva sebesség függvényében. Tájékozódni segítünk, útvonalat mutatunk vezetünk. Szalagozás nem lesz.

Azon felül, hogy futunk egy jót a SKRABSKI Pincészet és az Udvaribolondok Futókör jóvoltából még nyereményeink is lesznek amiket az aznapi futók között osztunk majd szét.

Hogyan nyerhetsz egy SKRABSKI olaszrizlinget?
Fussd le velünk a "Murvás út climb" szegmenst vasárnap délelött, estig töltsd fel a Stravara.
Kik nyernek?
Az abaszolút győztes női és férfi induló 1-1 palackkal.
Ezen felül 3 palackot sorsolunk még a résztvevők közt, nyereményeket a Szertár Kávézóban lehet majd átvenni Október 31-től egy héten keresztűl. /Szertár Kávéző, Budaörs 2040 Templom tér1./

Mi van ha máshonnan érkezel a szegmens aljához? Semmi, akkor is szívesen látunk a versenyben és nyerhetsz is, egy a lényeg várd meg míg odaérünk, kb 10.20.

Megosztás