Főképp terepfutásoknál változtak, és a továbbiakban is változhatnak a kötelező felszerelések a sok leesett hó és a jegesedések miatt!

Mindenki tájékozódjon a szervezőknél, mielőtt útnak indul valamelyik futásra, nehogy csak a helyszínen derüljön ki, hogy kötelező lett pl. a szöges cipő vagy a lánc, ami esetleg nincs!

Futás motiváció

futás motiváció

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

Futónaptár a Facebook-on

Futás info

futónaptár
vége2016. június 29. (sze), 19:209kmBudapestTovábbi infoCímke , ,

A futás részletei

Egy felfedezőkör, kevésbé ismert belvárosi futóútvonalakon. Kis lépcsők, kilátók, parkerdők. És egy olyan margitszigeti futóútvonal, amin valószínűleg még nem jártál ;)

Találkozó: 19:20 - Margit híd, Budai hídfő (tehát ezúttal a híd túloldalán)

Rajt: pontosan 19:30-kor

Táv: 9 km (gyorslábúaknak, igény szerint, plusz 1-2 km)

Útvonal: Margit híd - Gül baba utca - Mansfeld szobor - József-hegyi kilátó ( :P ) - Kiscelli parkerdő - Flórián tér - Szentlélek tér - Margitsziget, felfedezőút: Japán kert, Szent Mihály kápolna, Apácakolostor, Rózsakert, Ferences kolostorrom, Margitszigeti zenélő szökőkűt. (innen vissza-, hazajutás már egyénileg)

http://www.movescount.com/map?route=1612045&lat=47.52792550000004&lon=19.04056&zoom=14&activity=3&heatmap=true&style=suunto-dark

Tervezett tempó a szokásos bevárós módon, a legkevésbé gyors futóhoz igazodva, mindenkit megvárunk. A gyorsabbak számára külön feladatok. ;)

Megosztás

Hiányzik a kiírás vagy az eredmények? Esetleg hibát találtál?
Persze ha véleményed van, azt se tartsd magadban!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük