Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2016. október 8. (szo), 10:00nincs adatZalaegerszegTovábbi infoCímke , ,

A futás részletei

Deák Ferenc a haza bölcse. A Kehida Termál Bormaratonunk napján egy túrát is szervezünk Deák Ferenc születésének évfordulója alkalmával. A kirándulni-túrázni vágyók a Kehida Termáltól indulva térkép alapján bejárhatják Deák Ferenchez kapcsolódó kultúrális és természeti értékeink néhány helyszínét. A túra a Deák kúriát, múzeumot és a Deák forrást is érinti. A táv 10 km hosszú gyalogolva, sétabottal, családosan és baráti társaságban is kitűnő élményt nyújt. Indulás-érkezés a Bormaraton Run & Bike versenyünk RAJT-CÉL kapujától indul és tart. A túrán résztvevők frissítő pontjainkon megpihenhetnek, pogácsázhatnak és a kehidai hegyen a Deák forrásnál fröccsözhetnek is :) A túrán résztvevők érmet kapnak, mely a Deák Ferenc élménytúra megkoronázása lesz.
Nevezni 2. 000,- Ft-os díjért lehet online az oldalunkon. A túra nem verseny, nemzetünk egyik leghíresebb alakjának állít emléket és mutatja be azt a helyet, ahol élete legnagyobb részét töltötte.
Nevezni kedvezményesen 2016. szeptember 15-ig 2. 000,- Ft-os díjért lehet online az oldalunkon. Fontos, hogy aki szeretne különleges emlékérmet, időben adja le a nevezését, hogy tudjuk mennyi egyedi érmet késíttessünk. 2016. szeptember 15-től a nevezési díj 2. 500,- Ft/fő, érmet még tudunk adni a szeptember 30-ig utalóknak. A helyszínen nevezők már nem kapnak érmet, nevezési díj 2. 500,- Ft.

Fontos: A túra nem verseny, nemzetünk egyik leghíresebb alakjának állít emléket és mutatja be azt a helyet, ahol élete legnagyobb részét töltötte. Kellemes, könnyű túra, emléklappal és pogival, üdítővel indítjuk útba a nevezőket a Rajt-Cél állomásnál.
Ajánljuk mindenkinek, aki szeret barangolni kényelmesen családdal, baráti társasággal a természetben és a kultúrális értékek is meghatározóak számára. Csapat kedvezmény lehetséges minimum 5 főtől :)

Megosztás