Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2018. szeptember 14. (pén), 08:002 / 5 / 10 / 21kmBudapest, CsepelTovábbi infoCímke , ,

A gyerek címkével ellátott futásokon van gyerek (jellemzően 1km alatti, vagy akörüli) táv is, de ezt nem mindig adják meg, hogy mennyi, így nem biztos, hogy a távok között is fel van tüntetve.

Mindenki tájékozódjon a szervezőknél!

A futás részletei

Red Hot Run Éjszakai és Saját győzelmi futamok a BSI Csepeli Futónagyköveti csoporttal.

A BSI Csepeli Futónagyköveti csoport rendezésében a múltkori szuper hangulatú esti futóverseny után egy újabb versenyre hívlak titeket. A helyszín és a távok ugyanaz, a csepeli Kis-Duna-part. Támogatók jelentkezését szeretettel várjuk!

Nevezési díj 3.000 FT (érem, rajtszám, frissítő, szőlőcukor)
Jelenleg 30-30 db van a kétfajta éremből, de rendelhető még.
Regisztráció:

A Regisztráció csak a nevezési díj beérkezése után végleges.
Távok: gyerek, 2,5,10, 21 KM

Rajtszám átvétel: 19:00-tól
Félmaraton rajt: 20:00
Gyermekek rajtja: 20:10
2, 5, 10 km rajt: 21:00

A rajtszámok átvétele és találkozó a Kalózos játszótér mögötti füves területen. Normál méretű csomag lerakható, egy fűre terített fóliát tudunk erre ismét biztosítani. A kerékpárral érkezőket kérjük, hogy úgy helyezzék el-kössék ki kerékpárjaikat, hogy se a parton sétálókat, se a versenyen indulókat ne akadályozzák. Az autóval érkezőket ugyanerre kérjük, de javasoljuk inkább az esemény tömegközlekedéssel való megközelítését ( 71 és 148 autóbuszok).

A Soroksári rév/komp - kikötő közelében, a buszvégállomás után található nyilvános illemhely remélhetően ismét használható lesz a verseny ideje alatt.

Útvonal:
Végig a parton a Gubacsi híd felé, majd vissza (1 kör)
A gyermekek útvonala és táv a helyszínen lesz meghatározva, az életkoruk ismeretében.
Nem elkerített vagy lezárt pályán futunk és sötétedés után, ezért megkérünk mindenkit hogy fokozottan ügyeljen az esti parton előforduló andalgókra, sétálókra, kutyapórázra...a végén vélhetően kutya is van, valamint a szabadon kommandózó kutyákra, horgászokra (utóbbiak nem kommandóznak), kígyóra, békára, kacsákra, hattyúkra, egyéb éjszakai élőlényekre, akik az úton keresztben igyekeznek az éjszakai búvóhelyükre (a madarak etetése a saját egészségük védelmében tilos! Erre figyelmeztető tábla is felhívja a figyelmet)

Javasolt a szúnyogriasztó használata - bár az izzadtság lemossa, de ha gyorsan futunk a szúnyog nem ér utol minket... ☝️ ...mert majd a célban vár, ahol nem lesz erőnk védekezni, bár reméljük kicsit kevesebben lesznek már.
Akadnak muslincák, orvul támadnak, főleg szembe-repüléssel ?
Mindenkinek ajánlott fejlámpa, vagy valamilyen fényvisszaverő ruházat, mellény viselése. Bármi, ami világít, foszforeszkál, villog
A hosszabb távon indulóknak (5 és 10 km) erősen ajánlott a fejlámpa, vagy kisebb, kézben könnyedén tartható elemlámpa, mert közvetlenül a fahíd után egyenetlen a talaj és bár van világítás, eltakarja a növényzet. Foszforeszkáló festékkel jelölve lesz, mint a múltkor.

Minden táv fordítója jól látható helyen és egyértelműen lesz jelölve. Frissítés a fordító pontokon; 2,5 / 5 / 10 kilométernél, valamint a célban - víz és szőlőcukor.
Az 5 kilométeres táv a fahíd után fordul 2,5 km-nél, a 10 kilométeres táv a Daru domb LED fényes ülőfalain túl, a zöld sorompónál 5 km-nél fordul vissza. A Flmaratonosok két kört mennek a 10- ből.

Kerékpáros segítőink lesznek, a legelső futót 10 és 21 kilométeren kerékpáros vezeti fel.

Időmérés egyénileg (magadnak :) )

Csepeli Night Run és Victory Run RHR - ESEMÉNYEN VALÓ RÉSZVÉTEL FELTÉTELE A FELELŐSSÉGVÁLLALÁSI NYILATKOZAT ALÁÍRÁSA A RAJTSZÁM ÁTVÉTELEKOR.
A VERSENYEN MINDENKI A SAJÁT FELELŐSSÉGÉRE INDUL, EGÉSZSÉGÜGYI ÁLLAPOTÁÉRT MAGA FELEL, A SZERVEZŐK NEM FELELŐSSÉGRE VONHATÓK.
KÉRJÜK FOKOZOTTAN ÜGYELJEN MINDENKI A SAJÁT ÉS VERSENYTÁRSAI TESTI ÉPSÉGÉRE, A KÖRNYEZETÜNKRE, AZ ILLEMHELY TISZTASÁGÁRA (ha kultúráltan használjuk, feltételezhetően a következő eseményre is megkapjuk)

Mindenki az állapotának és felkészültségének, edzettségének megfelelő távon és iramban fusson. A parton fülledt a levegő, fogyasszon mindenki kellő mennyiségű folyadékot. Ha rosszul érzi magát, lassítson, sétáljon vagy álljon meg.

Lehet hozni tesót, aput, anyut, nagymamát, nagypapát, barátnőt, barátot, bárkit ?

Kellemes felkészülést kívánunk mindenkinek! ?

Megosztás