Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2017. március 4. (szo)14kmFelsőtárkányTovábbi infoCímke , , , , ,

A futás részletei

Csak előzetes regisztrációval (február 24-ig) lehetséges az indulás a Egyéb szolgáltatások: névre szóló rajtszám, futókra szabott frissítő, csomagmegőrzés.
A pálya jelzett túristautakon vezet, táblázással, szalagozással és festéssel erősítve a futók segítségére.
Ezen a túratávon a SPORTident időmérő rendszert alkalmazzuk. Nevezéskor kérjük megadni – ha van – a dugókaszámot.
Bérelt dugóka esetén a letéti díj 5.000.-Ft. (1 db. 5000-es bankjegy, pénzt nem váltunk)

Minden távhoz:
Kötelező előnevezés minden távon! A túrán indulók létszáma korlátozott, ezért csak előregisztrációval (február 24-ig) lehetséges a részvétel.
Részvételi feltételek és a futókra vonatkozó szabályzat az online nevezési felületen található.

Valamennyi táv kizárólag gyalog és/vagy futva teljesíthető!

Megközelítés: Szilvásvárad, Szalajka-völgyi MÁV vasútállomás – Egerből vonattal, busszal. Akár vonattal, akár busszal érkezel, a falu Eger felőli első megállójában kell leszállni. A rajtból a célba csomagszállítást biztosítunk.
Felsőtárkány, Bükki Nemzeti Park Nyugati Kapu Oktató- és Látogatóközpontja – a falu északi végében lévő tó déli partja mellett – a kisvasút végállomása előtt jobbra leágazó úton - Ifjúság utca 34/a - érhető el.

Buszos szállítás: A Classic táv résztvevőinek a felsőtárkányi célból - a Hard táv rajtja után - autóbusz indul a szilvásvárai rajtba kb.7:45-kor. A buszos szállítás igényt a nevezéskor kérjük megadni, a szállítás ára a a nevezési díjjal együtt fizetendő.

Parkolás: személyautókkal a BNP látogatóközponttól kb. 400 méterre, a Faluház parkolójában (sportpálya mellett) lehet. A BNPI központnál parkolási lehetőség nincs!

Menetrendi információ: http://www.menetrendek.hu

Szállás: Korlátozotttan igényelhető a BNPI oktatóközpontjában (versenyközpont) - http://bnpi.hu/oldal/babakalacs-erdei-iskola-felsotarkany-496.html

Étkezés: a célban meleg egytálétel (gulyás) is kérhető, 600.-Ft/adag - a gulyás a HARD és a FUN RUN távokon indulóknak ellátásként jár!

Frissítőpontok: a túraútvonal mentén több helyen is biztosítunk az indulóknak gyümölcsöt/szendvicset/édességet/meleg teát/vizet. Erről részletesen az itinerekben adunk tájékoztatást. Vízvételi lehetőség csak a rajtban és a célban van!

Ajánlott felszerelés: Bükk túristatérkép, elemlámpa, vízhatlan túrabakancs, túrabot, saját pohár, lábszárvédő.

Figyelem! A Hard, a Fun Run és Classic túra a jelentős szintemelkedés, ill. az előfordulható rossz időjárás és az ebből adódó terepviszonyok miatt kifejezetten nehéz túrának minősíthető, ezért a túra teljesítését csak felkészült, kellő fizikai állóképességgel rendelkező sporttársainknak ajánljuk!

A túra a Bükki Nemzeti Park területén halad keresztül, ezért mindenkit kérünk, hogy a megadott útvonalról ne térjen le!!!

Az Egri Spartacus honlapján elérhető: on-line nevezés, a kiírás, aktuális hírek és track-ek.
Térkép: Bükk.

Megosztás