Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2018. május 19. (szo)5 / 10kmBudapest, SoroksárA futóverseny kiírásaTovábbi infoCímke , ,

A futás részletei

DECATHLON FUTÁS – SOROKSÁR

FUSS EGY KÖRT A “NAGYBANIN”!

VERSENYKIÍRÁS

A verseny célja: Az egészséges életmód és a testmozgás terjesztése. Kiemelt célunk a dél-pesti régió sportolóinak összefogása és közösségének építése. A futóversenyek hangulatának fantasztikus élményét kívánjuk nyújtani a kezdő sportolóknak és azoknak, akik még ezután fogják elkezdeni a rendszeres sportolást.

Időpont: 2018. május 19.

Helyszín: Versenyközpont, rajt, cél: Decathlon Soroksár 1239 Budapest Bevásárló u. 2.

A verseny rendezője: Találj egy célt! SE Főtámogató és együttműködő partner: Decathlon Soroksár

Távok:

5 km egyéni 10 km egyéni

Útvonal:

A Decathlon Soroksár és a Nagybani piac területén.

Pályarajz hamarosan.

Rajtidőpontok:

10:30

5 km egyéni
10 km egyéni
Figyelem! Minden indulón a regisztrációval nyilatkozik arról, hogy egészséges és felkészült a táv teljesítésére. Javasoljuk minden versenyzőnek, hogy vegyen részt orvosi vizsgálaton a rajtot megelőző három héten belül. Fiatalkorúak számára szülői beleegyezés szükséges, amit a versenyre el kell hozni.Nevezés:A nevezés a nevezési díj befizetésével válik érvényessé! Az a sportoló, aki 2018.05.11-ig nem gondoskodik a nevezési díj egyesületi számlára történő megérkezéséről, annak regisztrációja, és ezzel nevezése is érvénytelen.

Nevezési díjak:

Előnevezés: 2018. április 14-től 2018. május 11-ig (az addig kialakuló létszám alapján döntünk, hogy későbbi nevezést elfogadunk-e és annak mennyi lesz a nevezési díja, továbbá fenntartjuk a jogot arra, hogy az előnevezés időszakában a nevezést bármikor lezárjuk).

Szintidő: Mindenkit megvárunk! ?

Résztvevők: Az 1-2. kategóriában 8 éves és annál idősebb versenyzők.

Nevezési (bruttó) díjak: 2018.05.11-ig
5 km 1 500 Ft
10 km 1 800 Ft
Előnevezés módja:

A http://korido.hu/2018DecathlonSoroksar_reg oldalon. Az előnevezési díj banki átutalásával, vagy bankfiókban történő készpénzbefizetéssel az alábbi számlaszámra:

TALÁLJ EGY CÉLT! SPORTEGYESÜLET

RAIFFEISEN BANK

12011186-01588832-00100008

A közleményben a következőket kell megadni: Regisztráló neve, születési év, település.

Figyelem! Egy átutalással, vagy befizetéssel csak egy versenyző nevezését fogadjuk el. A benevezett versenyzőkről listát közlünk a honlapunkon és a facebook oldalunkon. Számlát a nevezéssel egy időben a talaljegycelt@gmail.com emailcímre elküldött névre és címre tudunk kiállítani, a befizetett összeg bankszámlára érkezésének napjára dátumozva, amennyiben a regisztráló a szükséges adatokat hiánytalanul megadta.

Rajtszám átvétel: 9 h-tól a versenyközpontban

Eredményhirdetés: 12 h-tól a versenyközpontban

Időmérés:

Chip-es időmérés – KÖRIDŐ

A chipet a használati utasítás szerint a versenyen végig viselni kell.

Frissítés:

Körönként 1 frissítő állomással a „Rajt/Cél” kapu után (víz, banán, szőlőcukor és sós termékek biztosításával).

Díjazás:

Mindkét táv I-III. helyezett nő és férfi teljesítők serleget nyernek.

Nevezési díj tartalma:

Részvételt a versenyen

Frissítést

Befutóérem a távot teljesítőknek

Bemelegítés

INGYENES CÉLFOTÓ (azokról, akiket sikerül a bagifoto.hu -nak lencsevégre kapnia)

Rajtszám

Chipes nettó időmérést

Befutó energia- és folyadékpótlást

Fantasztikus hangulatot és jó kedélyű futótársakat

Egyéb tudnivalók: WC és öltöző: A versenyközpont épületében. Nyitva tartás: 9 – 13h között.
Parkolás: Decathlon parkolójában

A szervezők fenntartják a mindenkori és mindenre kiterjedő változás jogát, melyet a nevező (versenyző) a nevezés leadásával egy időben visszavonhatatlanul elfogad!

Kiegészítő rendelkezések

Versenyen csak arra nevezett, regisztrált, rajtszámmal rendelkező versenyző vehet részt.

Előnevezés csak abban az esetben érvényes, hogyha a versenyző a nevezési díjat a regisztráció lezárásáig elutalja a megadott bankszámlaszámra. Eltérő esetben a nevezését töröljük.

Azon versenyző esetében, aki a regisztráció után nevez, a beérkezett nevezést és nevezési díjakat érvénytelennek tekintjük, visszautalásra nincs lehetőség.

A versenyző köteles a verseny teljes ideje alatt, jól látható módon viselni a szervezőtől kapott, biztonsági kapcsokkal a pólójára erősített rajtszámot.

A versenyző köteles az úgynevezett “fair play” elveit a verseny során betartani, másik sportolót versenyében nem akadályozni.

A versenyző köteles a Szervezők utasításait betartani. A nevező hozzájárul ahhoz, hogy a versenyen készült, a nevezőt ábrázoló kép-, mozgókép- és hangfelvételeket a szervező saját hirdetéseiben, marketing- és reklám kampányaiban kitakarás nélkül felhasználja.

A versenyző a nevezés elküldésével és a regisztráció megtételével vállalja, hogy edzettségi állapota megfelelő.

A verseny idején és helyszínén reklámtevékenység folytatása csak a szervező írásos hozzájárulásával engedélyezett, amit a tevékenységet folytató felszólításra köteles bemutatni! A szervező engedélye nélkül reklámtevékenység nem folytatható.

Megközelítés:

Autópályák és M0 felől – Bármelyik autópályán érkezel, az M5 bevezető kell neked! M2 / M3 / 4-es főút felől a Győr felé tartó irányt célozd meg, ha az M1 / M7 / M6 és ezek főútjain gurulsz felénk, akkor a Szeged felé vezető pályatestet használd! Az M5-ösön haladj Budapest Centrum felé és térj le jobbra a soroksári bevásárlóközpontnál.

A parkolóba ne lepődj meg az egyre több futós autó láttán, hiszen utad összeér a Budapestről érkező versenytársakéval!

Budapest belvárosából

Autóval – 15 perc távolságra található a soroksári Decathlon. A Népliget autóbusz pályaudvar és a Lurdy Ház között az M5-ös autópályára kanyarodva hajts ki a városból. A bevásárlóközpontnál tarts jobbra, majd kövesd az „Auchan” feliratú közlekedési táblákat és ezek átvezetnek az M5 centrum felé vezető oldalán található sportáruházhoz!

Busszal Boráros térről 54-es busszal a Szentlőrinci útig, majd 9 perc séta Határ út Metró megállótól a 123-as busszal Soroksár IKEA megállóig, majd 6 perc séta, vagy a Határ út Metró megállótól a 84E busszal Szentlőrinci útig, majd 9 perc séta

Nevezéssel és versennyel kapcsolatos információk:

E-mail: talaljegycelt@gmail.com Telefon: +36304077000

JÓ FUTÁST KÍVÁNUNK!

Megosztás