Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2017. július 18. (ked), 18:30nincs adatBudapestTovábbi infoCímke , , ,

A futás részletei

GYÜLEKEZŐPONT: ahol múlt héten :) Az Arany János Iskolával szemben, a tér (sulitól nézve) jobb sarkánál van egy kis rekortános játszótér/edzőpálya. Tali ott, nézzük meg, mennyien vannak ilyenkor :).
Vizet ne felejtsetek el hozni, meleg van, fontos a folyadékpótlás :)

Aki biztosan jön, ne felejtse el majd "Érdekel"-ről "Jövök"-re álltani magát, hogy lássuk a résztvevői létszámot :) Max létszám: 10 fő, az edzés megtartásához min. 3 fő.
A helyetek biztosítása érdekében HETFŐ estig jelezzétek a részvételi szándékot.

FONTOS INFÓK:
- Érdemes kicsit korábban érkezni, gyülekező után 30-kor elindulunk a kiszemelt tisztásra

-----------
A Dagadt Köcsög Team Sportegyesülete a megszokott csütörtöki futóedzések mellett immár a futóknál oly gyakran elhanyagolt törzsizomerősítésre is külön edzéssel vár, keddenként a szokásos helyen a kőbányai Sportligetben. Az edzéseket Fejes Judit Anna tartja.

Néhány szó az edzésről.
Az edzés során nagy hangsúlyt kap a törzsizomzat illetve a farizom erősítése mellett az ún. funkcionális mozgásminták tanulása. A tartóizomzat és a főbb mozgatók megerősítésével nem csak a mindennapi élet válik könnyebbé – segít minket a sikeres futóedzések megalapozásában. Nagyobb stabilitás mellett precízebbé és hatékonyabbá válik a futómozgás és csökken a sérülés veszélye.

Részvételi díjak.
Az edzésen való részvétel első alkalommal ingyenes, minden további alkalom bérlettel látogatható illetve tagsághoz kötött. Egyesületi tagjaink számára a részvétel mind a funkcionális, mind a futóedzéseinken ingyenes. Nem egyesületi tagok számára a 10 alkalmas bérlet 12.000, 5 alkalmas bérlet 6.000 forinért vásárolható. A bérletek a futóedzésen és a funkcionális edzésen egyaránt igénybe vehetőek.

Megosztás