Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
További infoCímke , , , , , ,

A futás részletei

HU:
A Dynafit Lynx Trail a Szent Jakab Zarándok Egyesület által szervezett terepfutóverseny, amelynek a Duna-Ipoly Nemzeti Park gyöngyszeme, a Börzsöny ad otthont.
A verseny egy igazi kihívás a nyár derekán az egyik legszebb és legvadregényesebb magyarországi hegység erdeiben. Az útvonal, a kihűlt vulkán bércein és völgyein át ódon várak között vezet, régmúlt hősök nyomában. A rajt és a cél egyaránt a Nógrádi vár lesz. A választható távok kínálatát úgy állítottuk össze, hogy mindenki megtalálja a neki legmegfelelőbbet.

EN:
Dynafit Lynx Trail is a trail running competition organized by the Szent Jakab Association in the most beautiful area of the Danube-Ipoly National Park, the Börzsöny mountains.

The competition is a real challenge taking place in high-summer in the most beautiful and probably wildest mountains of Hungary. The trail leads in the valleys and hills of former volcanic caldera between antique castles following the steps of ancient heroes. The Start and the Finish will be the Nógrádi Castle. Between the different distances everyone can find the one that is most suitable for them.

Megosztás