Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2017. november 6. (hét), 18:15nincs adatBudapestTovábbi infoCímke , , ,

A futás részletei

Hello Futó Közösség!

Egy újabb különleges eseményre invitálunk benneteket!
Gyere és élvezd a futást minden időben a Polar Futócsapatával és a Polar M200-al!

Az M200 egy tökéletes társad lehet ha még csak "kacérkodsz" a futással, vagy éppen kezded-, vagy újrakezded a futást! De, hogy mire is képes ez a kis kerek csoda? A hétfői eseményen megtudhatod, ugyanis a Polar Hungary csapat tesztlehetőséget biztosít minden érdeklődőnek. Érdemes időben érkezned, mert a sok finomság mellett, 18.15-től Pajor Gábor Polar Futónagykövet rövid előadását hallgathatjátok a PolarM200 működéséről a Polar Márkaboltban!

Legutóbb is a Polar márkaboltban találkoztunk, ahol kényelmesen öltözhettetek át és az edzés utáni frissítés is fedett száraz nem utolsó sorban meleg helyen került elfogyasztásra. Ennek köszönhetően sok, hasznos beszélgetést tudtunk elindítani amik nagyon jó visszajelzések nekünk. Igazi közösséggé formálódtunk az elmúlt hónapokban. Ezen felbuzdulva úgy gondoljuk, ti is örülnétek ha újra a Polar márkabolt lenne a találkozó pont, ahol az újonnan érkező sportolni vágyó kezdők és haladók egyaránt megtapasztalhatják a közösség erejét. A jókedv garantált.

Az edzésen a bolttól indulva a Kopaszi Gát a cél ahol futunk egy lámpafényes kört és némi feladat is vár majd rátok amivel a keringésünket fogjuk egy kicsit frissiteni a hűvős este folyamán. A Polar Nagykövetek a már megszokott tempókra osztott csoportokat viszik majd kezdőtől a haladó szintig. A boltba vissza érve aztán kezdetét veszi a tea és forraltbor fogyasztás ami mellett kérdezhettek a Polar Futónagykövetektől, egymástól, beszélgethettek sportról, divatról, kinek kénye kedve szerint és közös fotó készítésére is lehetőségetek lesz.

Regisztráció: http://www.polarorak.hu/hir/51/Futklub-2017-11-06

Nagyon sok szeretetelt várunk Benneteket.
November 6-án 18 órától gyülekező (Soroksári út 16/C Polar Márkabolt) és tesztóra osztás a regisztrált résztvevőknek
18.15 - Pajor Gábor előadása a PolarM200-ról!
18:3o - kor Indulás

Megosztás