Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2016. december 13. (ked), 18:30nincs adatBudapestTovábbi infoCímke , ,

A futás részletei

ÚJ HELYSZÍNEN! A télre való tekintettel a funkcionális edzést belső helyszínre mozgattuk. A terem nagyon jól felszerelt, és a belvároban, jól megközelíthető helyen van.
Aki biztosan jön, ne felejtse el majd "Érdekel"-ről "Jövök"-re álltani magát, hogy lássuk a résztvevői létszámot :) MAX LÉTSZÁM 10 FŐ!

FONTOS INFÓK:
mivel most nem szabadtéren edzünk, fontos, hogy mi is figyelembe vegyük a terem szabályait és házirendjét, ezért kérlek titeket, az alábbiakat tartsátok be:
- úgy érkezzetek, hogy az edzést pontosan tudjuk kezdeni, mert egymást követik az órák
- kérés, hogy a biztosított polifoam-okra használatkor terítsünk mi is rá egy törölközőt higéniai okokból -> TÖRCSIT HOZZATOK PLS
- a terembe tiszta talpú edzőcibőben tudtok belépni, ezért ha mást nem is, egy váltócipőt és törcsit hozzatok magatokkal
Öltöző biztosított, ahol edzés előtt át tudtok öltözni, és zuhanyzásra is van lehetőség edzés után.
A terem tényleg szuper, van TRX és egyéb eszközök.

-----------
A Dagadt Köcsög Team Sportegyesülete a megszokott csütörtöki futóedzések mellett immár a futóknál oly gyakran elhanyagolt törzsizomerősítésre is külön edzéssel vár, keddenként a szokásos helyen a kőbányai Sportligetben. Az edzéseket Fejes Judit Anna tartja.

Néhány szó az edzésről.
Az edzés során nagy hangsúlyt kap a törzsizomzat illetve a farizom erősítése mellett az ún. funkcionális mozgásminták tanulása. A tartóizomzat és a főbb mozgatók megerősítésével nem csak a mindennapi élet válik könnyebbé – segít minket a sikeres futóedzések megalapozásában. Nagyobb stabilitás mellett precízebbé és hatékonyabbá válik a futómozgás és csökken a sérülés veszélye.

Részvételi díjak.
Az edzésen való részvétel első alkalommal ingyenes, minden tovább alkalom bérlettel látogatható. Egyesületi tagjaink 10 alkalmas bérletet 8.000 forintért, 5 alkalmas bérletet 4.000 forintért vehetnek Nem egyesületi tagok számára a 10 alkalmas bérlet 12.000, 5 alkalmas bérlet 6.000 forinért vásárolható. A bérletek a futóedzésen és a funkcionális edzésen egyaránt igénybe vehetőek.

Megosztás