Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2018. január 3. (sze), 18:30nincs adatBudapest, MargitszigetTovábbi infoCímke , , , ,

A futás részletei

Sziasztok POLAR Futók!

Alig több mint egy hét és újra találkozunk veletek a POLAR futóklubban. Új év új kihívások, a legnagyobb örömünkre egy nem új csapatban. Reméljük már nektek is rutinszerűvé vált, hogy kéthetente találkozunk és jó hangulatban remek csapatként együtt sportolunk. Az Új Évet legtöbben fogadalmakkal kezdjük amik aztán az idővel megkopnak, elfelejtődnek. Ezért mi nem csak pihenni mentünk év végén, hanem kitaláltunk Nektek valami újat. Hogy ne csak megfogadjuk, meg is terveztük. Azt az izgalmat ami a várakozással és a karácsonyfa alatti meglepetések bontogatásával jár, nem szeretnénk fokozni ezért ebben a meghívóban elmondjuk Nektek mire is számíthattok január 3-tól.

A részletek előtt azonban fontos leszögezni, hogy KEZDŐ és HALADÓ, GYORS és KEVÉSBÉ GYORS, RENDSZERESEN FUTÓ és MOST FUTNI KEZDŐ társainkat egyaránt szeretettel várjuk. Sokat ötleteltünk, hogyan tudnánk MINDENKINEK örömet okozni és úgy gondoljuk, megtaláltuk a megoldást:

• Az edzések továbbra is a remekül bevált Margitszigeti Atlkétikai Centrumban (MAC) lesznek. Itt kényelmesen elférünk, van meleg öltöző, zuhany, és könnyen megközelíthető.
• A teljes csapat együtt végzi a bemelegítést, hogy az izmokat üzemi hőmérsékletre hozzuk. Remek alkalom ez a beszélgetésekre, csapatépítésre és új barátságok építéséhez. Egy klasszikust idézve: „This is the beginning of a beautiful friendship”
• Odafigyelünk a mozgáskoordinációtokra, ezért minden edzes elején futóiskolázunk. Ennek jótékony hatásait hosszasan sorolhatnánk így majd edzéseken szóban.
• Fontos, hogy a futáshoz szükséges erőnlétről is gondoskodjunk, ezert lesznek futás specifikus erősítő jellegü feladatok. Nem kell megijedni, senkire nem szeretnénk a frászt hozni. A kezdők és a haladók egyaránt végezhetik a gyakorlatokat.
• És eljutunk a futáshoz is ahol különös odafigyeléssel szeretnénk veletek foglalkozni
HÁROM azaz 3 PROGRAM közül választhattok
1. Haladó Résztávos edzés a MAC rekortán pályáján csoportvezetővel aki kivülről figyelve segíti a fejlődéseteket, de nem ijed meg attól sem, hogy veletek fusson ha szeretnétek.
2. Könnyü résztávos edzés azoknak, akik már futnak egy ideje de nem csináltak még ilyet vagy nem eleget csinálták es fejlődnének még, illetve azoknak a kiváncsi kezdőknek, akik kipróbálnák ezt a fajta edzésmódot is.
3. MINDEN alkalommal a KEZDÖ futóknak is lesz egy csoport, akik a bemelegítés után egy könnyü beszélgetős futásra indulnak a Margitszigeten egy Futónagykövetünk kíséretében. Hol egy szigetkör a külső körön, hol egy belső kör lesz a program, szeretnénk ezt a ti igényeitekhez szabni a mi ajánlásunkkal.
• Továbbra is marad a POLAR órák tesztelési lehetősége
• Az edzések elött/után konzultálhattok a nagyköveteinkkel, akik szívesen látnak el titeket tanácsokkal, segítenek a felkészülésben, akár személyre szabott edzésterv elkészítésében is
• Illetve biztosan számíthattok edzés végi meglepetésekre is.?

JANUÁR 3-án az edzésprogram azoknak akik résztávoznak:

• Haladó csoport: 5x8oo m lendületes futás
• Könnyü csoportnak: 5x6oo m lendületes futás
• KEZDŐK: Futás a margitszigeten a külső/belső körön

Regisztráció és tesztóra igénylés: http://www.polarorak.hu/hir/60/2018-els-POLAR-futklubja

Kellemes Ünnepeket Kíván a POLAR Futónagykövetek és a POLAR Hungary csapata.

Megosztás