Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2017. július 18. (ked), 19:3010-13kmBudapest, MargitszigetTovábbi infoCímke , , ,

A futás részletei

Csatlakozz hozzánk, a város legdinamikusabban fejlődő futó csoportjához, fuss vidáman, remek társaságban és fedezd fel a várost este!

Ezen a RunTogether keddi futáson ismét illusztris ultrafutó/ film rendező vendégünk lesz SIMONYI Balázs személyében, aki nemrégiben egy korántsem rendhagyó Dokumentumfilmmel jelentkezett, amit már biztosan mindenki látott, ULTRA, a címe :) Szuper film.

Balázs a filmrendezès mellett kiváló ultrafutó is, többször teljesítette az Ultrabalatont és a Sparthatlont is [2013 (35:32:24; 2014 (33:54:58); 2015 (35:50:05); 2016 (33:44:29)]
Idèn Balàzs 5ödjère is nekivàg Spartathlonnak, erre egy 215 km-es Euchidios HiperAthlos nevű versennyel hangolt Görögországban,ahol egyébként 2. Lett!!!

Egy hete pedig Lubics Szilvi Badwateres segítői csapatában tűnt fel:)

Ùgy tudom, hogy a 2012-es Ultrabalaton szenvedései és a 2013-as Spartathlon utàni èjszaka volt a legnagyobb ihletője a film kezdeti szikrájának, erről így ír Balázs egy interjúban:
("Már régóta akartam filmet készíteni a különböző emberi motivációkról, hajtóerőkről. A futás csak apropó volt ehhez - feltűnt, hogy a filmben egyszer sem hangzik el az ULTRA szó? Az erős késztetést az ultrafutásaim, köztük a 2012-es UB-gyötrődés adta, ekkor kezdtem el írni a Nem azé, aki fut című blogomat. A konkrét elhatározás pedig a 2013-as Spartathlon utáni éjszaka jött, amikor egy szobába kerültem a film későbbi főszereplőjével, Szabó Bélával. Az ő története éppen annyira volt megrendítő és felemelő, mint az az érzés- és tapasztalatcsomag, amit a Spartathlonon kap az ember. Ezt akartam megosztani, és visszaadni a futásnak valamennyit abból a sok jóból, amit az elmúlt 10 évben kaptam tőle. Szerencsére az HBO és régi barátom, futó- és producer társam, Józsa László a SpeakEasy Projecttől partner volt ebben. Laci egyébként éveken át csinálta az UB filmjeit is.")

Balázs vezet egy nagyon szuper blogot is, ha név nem olvastátok azonnal kezdjétek el, mert zseniális:

http://nemaze.blog.hu/

Gyertek sokan, mert érdemes ;)???

Találkozó:
19:30-kor a Margitszigeti Zenélő szökőkút előtt.
Rajt: 19:35-kor a Margitszigeti Zenélő Szőkőkút elől.Kérjük érkezz pontosan, mert nem tudunk várni senkire)

A tervezett útvonal: (Tervezés alatt)

A lényeg, hogy gyertek minél többen, szuper lesz, mint mindig!
Táv: 10-13 km
Tempó: egyáltalán nem halálos :)
VáRUNk mindenkit szeretettel!
RunTogether
Andi, Zsolti és Szabi

Megosztás