Futás motiváció

futás motiváció

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

Futónaptár a Facebook-on

Futás info

futónaptár
vége2016. ápr. 21. (csü), 16:00
2016. máj. 4. (sze)
14 naposnincs adatBudapest, HármashatárhegyTovábbi infoCímke , , , , ,

A futás részletei

A kihívás célja: kicsit izgalmasabbá tenni a felfelézős edzést, illetve gyakorolni a nagyon meredek és kavicsos úton való lefelé futást :)
A feladat: Az emelkedőn felhaladva (futni itt szerintem csak a nagyon menők tudnak:D) és a sziklás gerincre felérve elhelyezünk egy kavicsot, majd visszafutunk az aljára. Ezt egy edzés alatt tetszőleges számban megismételjük, a kavicsainkat kis kupacba gyűjtjük. (Lehetőleg ne a gerinc legtetején lévő sziklákon, mert azt majd a sok turista lesodorja.) Kavicsot könnyen választhatunk a gerinc alatti ösvényről:D Edzéseinkbe beillesztve a kavicsgyűjtögető kihívást minden alkalommal továbbépítjük kis kupacunkat. :D A cél, minél hamarabb gyűjtsünk annyit, hogy egy legalább 4 betűs szót ki tudjunk rakni! (Számításaim szerint ez legalább 20 kavics, betűktől függően, én most elsőre 5x mentem fel-le, tehát 5 kavicsot gyűjtöttem.) A szót fotózzuk le, és postoljuk az eseménybe. Nagyon menők akár hosszabb szóra, vagy mondatra is gyúrhatnak! :D Nem az a lényeg, hogy minél gyorsabban felpörögjünk a tetőre, hanem hogy egy edzés alatt minél több felfelét meg tudjunk csinálni! Helyszín: Virágos nyeregtől haladunk a sárgán a Határnyereg irányába és a Hangár előtt ahol az út ívesen kanyarodik balra, a hegyoldalban megy föl egy jelöletlen ösvény. Igen szerteágazó, de minden ága ugyanoda vezet, fel a sziklás gerincre(nevét sajnos ennek a helynek nem tudom.) (képek a pontos útvonalról postban!)
Hajrá mindenkinek, remélem nem sokára lesz kavicskupac az enyémen kívül is! :D A kihívásnak nincs vége, a FB csak 2 hetes időintervallumot enged beállítani, de akármennyi idő van rá! :)

Megosztás

Hiányzik a kiírás vagy az eredmények? Esetleg hibát találtál?
Persze ha véleményed van, azt se tartsd magadban!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük