Főképp terepfutásoknál változtak, és a továbbiakban is változhatnak a kötelező felszerelések a sok leesett hó és a jegesedések miatt!

Mindenki tájékozódjon a szervezőknél, mielőtt útnak indul valamelyik futásra, nehogy csak a helyszínen derüljön ki, hogy kötelező lett pl. a szöges cipő vagy a lánc, ami esetleg nincs!

Futás motiváció

futás motiváció

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

Futónaptár a Facebook-on

Futás info

futónaptár
vége2016. június 8. (sze), 19:008kmBudapestTovábbi infoCímke , ,

A futás részletei

Nyolc kilometer a Budapest Running Project-el egy szempillantasnak erzodik. Gyere es seperjunk vegig Budapest utcain egyutt! Szerdankent a tempot kicsit utemesebben tartjuk, 5:10-5:20-os kilometerekre lehet szamitani. Addig is haszanljatok a #BudapestRunningProject taget az Instagramon es mutassatok meg nekunk merre vadasszatok le a kilometerjeiteket :)

Eight kilometers / five miles with the Budapest Running Project feels like a blink of an eye. Come and storm trough the streets of Budapest with us. On Wednesdays we usually keep a faster pace (5:10-5:20/km). In the meantime make sure that you use the #BudapestRunningProject hashtag to show us where your running adventures are taking you :)

Megosztás

Hiányzik a kiírás vagy az eredmények? Esetleg hibát találtál?
Persze ha véleményed van, azt se tartsd magadban!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük