Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2017. július 9. (vas), 08:005 / 10 / 15kmBudapestTovábbi infoCímke , ,

A futás részletei

Gyere velünk az Futásról Nőknek feat. CoffeeRUN közösségi futására, a Hármashatárhegyre. Kezdőtől a gyakorlott futókig bárki csatlakozhat. Ezen a közösségi futáson, akár kedvezményes kuponhoz is hozzájuthatsz a RUNADDICT applikáción keresztül. A kedvezményt az FNBoutique motivációs pólóira tudod majd felhasználni.

TÁVOK:
5-10-15km
Háromszor 5 kilométert futunk, és mindegyik körünk másik útvonalon halad. 5 kilométerenként visszatérünk a rajt pontba, ott lehet kiszállni azoknak, akik nem szeretnének a hosszabb távra tovább menni.

TOVÁBBI RÉSZLETEK ITT: http://futasrolnoknek.hu/gardrob/vasarlasi-kedvezmenyhez-juthatsz-az-fn-kozossegi-futason/

ÚTVONAL: http://www.futoterkep.hu/futas/49199/

IDŐPONT: 2017. július 9. reggel 8 óra

TALÁLKOZÓ: A szokásos helyen, Hármashatárhegyen, a Szépvölgyi út végén, a buszforduló előtti parkolóban balra, de egy FN zászlót kiteszünk az útra, hogy lássátok, honnan indulunk. Autóval egészen a rajt pontjáig fel tudsz jönni.
Tömegközlekedéssel a 65/65A jelzésű busszal gyere fel a Fenyőgyöngye étteremhez, majd onnan gyalogolj tovább a Szépvölgyi dűlőn.

FRISSÍTÉS: Hozz magaddal innivalót, hosszú távra akár szőlőcukrot, müzli szeletet. Mi is készülünk valamennyi frissítővel, és a közelben van kút is.

VAN MÉG KÉRDÉSED?
Írj nekünk akár ide, akár a futasrolnoknek@futasrolnoknek.hu címre.

Megosztás