Futás motiváció

futás motiváció

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

Futónaptár a Facebook-on

Futás info

futónaptár
vége2015. december 20. (vas), 10:00nincs adatnincs adatTovábbi infoCímke , ,

A futás részletei

Boldizsár meghívója

Boldi, a futófenyő, idén is meghív minden terepfutót és nem terepfutót, minden futóbarátot és erdőkedvelőt, egy közös fenyő díszítésre a Kecske-hegy tetejére. :)

Gyülekező a Fenyőgyöngye parkolóban 10:00 előtt, indulás pontban 10:00-kor. A futók 10 perc alatt, a gyalogosok 20-25 perc alatt érnek Boldihoz szalagozott, jól járható ösvényen. Aprónépek és idősebbek is jöhetnek, könnyű a terep.

A díszítéshez vízálló és szélálló díszek javasoltak, később adunk ötleteket, hogy miből érdemes díszeket készíteni. A fa alatt elhelyezhetitek elhasznált futócipőiteket, bakancsaitokat, hogy a rászorulók, az erdő lakói új lábbelikhez jussanak. :)

A futók fenyőfája továbbra is hirdeti a közösség összetartó erejét, a fák szeretetét, és arra hívja fel a figyelmet, hogy a természetet nem csak élvezzük, hanem óvjuk és becsüljük is. :)

Hozzatok csillagszórókat, gyerekeket, csaljátok ki a jó levegőre a családot ebéd előtt, de mindenekelőtt a szíveteket hozzátok :)

A fenyőt későbbi futásaitok alkalmával is felkereshetitek egy-két dísszel, vagy ajándékkal. Boldizsár mindenkinek örül, úgyhogy ne felejtsétek el megölelni! :)

Várok én is mindenkit vasárnap délelőtt. :)

Szeretettel!
Kriszti

Megosztás