Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2017. szeptember 2. (szo), 08:0012kmPiliscsévTovábbi infoCímke , , , , , , , ,

A kutyás címke általános használatú, gyűjtőcímke, és adott esetben csak azt jelzi, hogy a futás kutyabarát, és lehet indulni kutyával. Ilyenkor a futóverseny vagy közösségi futás szervezője dönthet úgy, hogy csak pórázzal, és/vagy csak a mezőny végéről indulva / végén, és/vagy a végeredménybe nem beszámítva lehet kutyával futni.

Mindenki tájékozódjon a szervezőknél!

A futás részletei

A HDR Base kemény volt, de új kihívásokat keresel? Vagy csak most találtál rá a HDR világára? Akkor szeptember 2-án Téged is várunk a piliscsévi motocross pályán!

Hogy mi vár rád? 12 km és 22 akadály, egy olyan kihívás amiben még nem volt részetek!

Nevezni itt tudsz: harddograce.hu/nevezes

Hozd el családodat, barátaidat is, akik a pálya mellett szurkolhatnak vagy részt vehetnek az INGYENES programokon, tanácsadáson.

A HDR Wild-on csak 18 év felettiek indulhatnak! Hogy miért? Mert a Base sem volt könnyű, de a Wild már tényleg nem gyerekjáték. Részletes információt a versenyről itt találsz: harddograce.hu/verseny

Ne felejtsd el A HDR-en nem csak az idővel versenyzel: harcolsz a cseppet sem könnyű akadályokkal, a néha csökönyös kutyáddal, önmagaddal. Fáradt leszel, fájni fog mindened, a füled is sáros lesz. De a küzdelem végén, amikor a kutyáddal célba értek, csak a győzelem boldogsága marad. Büszke leszel! Magadra és a kutyádra: a kemény párosra!

Ha teljesítetted a HDR Base-t, már csak egy lépés választ el a "Két szív kihívása" teljesítésétől! Ha a Wild-on is célba érsz a közös dicsőségen túl, a Tiétek lehet a Base-n megszerzett fél érem másik fele is! Így lesz a két fél éremből egész, így lesz kettőtökből egy páros, így dobban együtt majd a két szív.

Természetesen lesznek látványos kutyás bemutatók, állatorvosi szaktanácsadás a ZOETIS Hungary (www.zoetis.hu/) szakembereinek közreműködésével, táplálási szaktanácsadás a Hill’s Pet Nutrition szakembereinek segítségével. Ha pedig felszerelésre lenne szükséged a Julius-K9 Magyarország termékei a helyszínen elérhetőek lesznek. A folyadék pótlásáról a Gallica Hungary gondoskodik majd. A SINB biztosítja kutyáitok pihenését a versenyen, termékeikkel még az akadályoknál is találkozhattok. Találkozhatsz "Önzetlenül" partnereinkkel, akik tanácsaikkal segítenek, hogy még felelősebb kutyatartó lehess és gazdára váró kutyusokkal is megismerkedhetsz.

Köszönjük, ha részvételi szándékodat az "Ott leszek" gomb megnyomásával jelzed! :) Ha nemcsak látogatóként érdekel a verseny, hanem indulnál is, használd ezt a linket a nevezéshez: harddograce.hu/nevezes (A versenyen csak érvényes nevezéssel lehet indulni!)

Bővebb információk a Hard Dog Race-ről: http://harddograce.hu/. Ha kérdésed van, írnál nekünk, akkor a hdrteam@harddograce.hu címre várjuk a leveledet.

Megosztás