Futás motiváció

futás motiváció

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

Futónaptár a Facebook-on

Futás info

futónaptár
vége2017. október 31. (ked)8kmZalaegerszegKiírásTovábbi infoCímke , , , ,

A futás részletei

HelloWin Race – Szia Bajnok! Légy Bátor! (túra vagy futás)
Segítsünk mi is egy útmutató futással, sétával, hogy a kelta napisten kikerüljön a sötétség fogságából. Több célunk van: Érezd jól magad! Futással, túrával mókázni az ünnephez tartozó kellékek között. Mi, akik már régóta futásra adtuk a fejünket megmutassuk, hogy nem áll meg a futóélet a sötétség beálltával. Mindenki Bajnok lehessen, önmaga legyőzésével. Semmiképpen nem akarjuk viszont összekeverni, összemosni a keresztény Mindenszentek és Halottak napjával.
Jelentkezni 16:18-tól lehet a helyszínen. A pályára 17:00 után, a sötétség beállta után lehet indulni. A rajt nem egy időpontban van, hanem a megadott időtartam alatt bármikor lehet indulni. A teljesítést 19:00-ig be kell fejezni. Van egy kb 2 km és egy kb 4 km-es kör, amit fényekkel, fényvisszaverő jelekkel és iránytó emberekkel biztonságosan jelölünk ki. A körök bontása 19:00-kor kezdődik, addig többször is lehet teljesíteni őket egyénileg vagy csoportosan. A következő távokon versenyt is hirdetünk és a legjobbakat nemenként díjazzuk: 2 km (14 év alatt) (1 kör), 4 km (1 kör), 8 km (2 kör). Eredményhirdetés: 19:00.
Nevezési díj: 1500 Ft/fő, 18 év alatt 1000 Ft/fő, v. 3000 Ft/család. Nevezési díj előnevezés esetén október 27-ig: 1000 Ft/fő, 18 év alatt 500 Ft/fő, 2000 Ft/család.

Megosztás

Hiányzik a kiírás vagy az eredmények? Esetleg hibát találtál?
Persze ha véleményed van, azt se tartsd magadban!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük