Főképp terepfutásoknál változtak, és a továbbiakban is változhatnak a kötelező felszerelések a sok leesett hó és a jegesedések miatt!

Mindenki tájékozódjon a szervezőknél, mielőtt útnak indul valamelyik futásra, nehogy csak a helyszínen derüljön ki, hogy kötelező lett pl. a szöges cipő vagy a lánc, ami esetleg nincs!

Futás motiváció

futás motiváció

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

Futónaptár a Facebook-on

Futás info

futónaptár
vége2016. május 30. (hét), 19:00nincs adatBudapestTovábbi infoCímke , ,

A futás részletei

Mert a hetfoknel mar csak egy dolog rosszabb.. ha nem futunk. Meg szerencse, hogy a Budapest Running Project-el egy jo tarsasagban kezdhetjuk a hetunket ;). A tav 7.5 kilometer lesz. A varos a jatszoterunk, fussuk egyutt Budapest utcait!
Kovessetek minket Instagramon es Twitteren is @BUDRUNNINGPRJCT es egy kis motivacioert hasznaljatok a #BudapestRunningProject taget a kepeitek alatt.

Because there's only one thing worse than Mondays.. and that is not running. Luckily, we can start our week in a great company with Budapest Running Project :). We will be running 7.5km / 4.7 miles. The city is our playground, let's run the streets of Budapest together! Follow us on Instagram and Twitter @BUDRUNNINGPRJCT and for some motivation tag your pictures with #BudapestRunningProject

Megosztás

Hiányzik a kiírás vagy az eredmények? Esetleg hibát találtál?
Persze ha véleményed van, azt se tartsd magadban!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük