Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2017. szeptember 30. (szo), 08:0013kmBozsokTovábbi infoCímke , , , , ,

A futás részletei

I. „Menj! és pokol” terep- és akadályfutó verseny
Bozsok

A verseny rendezője: TOP 10 Sport Egyesület, Hybrid Athletic Training (H.A.T.) csoport

Elérhetőség: e-mail:
top10se.crosstraining@gmail.com
Telefon: 06309034879

A verseny helye: Bozsok község bel- és külterületén murvás, földes úton, nagy szintkülönbséggel, 13 km.

A versenyközpont, illetve a Rajt/Cél helye a bozsoki foci pályán.

A verseny ideje: 2017. szeptember 30. 08:00-19:00 közötti időszakban (A változtatás jogát fenntartjuk).

„Menj és pokol!” futamok 10:00 órától, minimum 5 fős csoportokban, 5 percenkénti indítással, utolsó futam 13:00 órakor lesz (nevezési létszámtól függően a csoportok létszáma változhat).

A verseny rossz időjárás esetén is megtartásra kerül!

Díjazás: Női/Férfi résztvevők I-III. helyezett: érem, oklevél.
Továbbá Női/Férfi kategóriában vándorserleg az első helyezetteknek, amelyet egymást követő 3 évben azonos résztvevő győzelme esetén végleg megtarthat.

Minden induló versenyző emléklapot kap.

Nevezés: A „Menj és pokol!” futamokra internetes regisztráció 2017. szeptember 26.-án éjfélig lehetséges e-mailben a top10se.crosstraining@gmail.com e-mail címen az alábbi adatok megadásával:
Név, Születési dátum, Lakcím, E-mail cím, Telefonszám, Számla igénylése: igen/nem.
Az esetleges számlaigényt a regisztrációkor előre kérjük jelezni az adatok feltüntetésével!

A regisztrált versenyzők részére a rajtszám átvétele és a nevezési díj befizetése: 2017.szeptember 30.-án 08:00-09:30 között a helyszínen.

A regisztrációról visszaigazoló válasz e-mailt küldünk.

A nevezés csak előzetes regisztráció alapján lehetséges és csak a nevezési díj helyszíni befizetésével együttesen lesz érvényes!

A helyszínen a „Menj és pokol!” futásra nevezést 2017. szeptember 30.-án, a versenyközpontban 09:30 óráig leadott és megfelelően kitöltött nevezési lap aláírásával és leadásával, valamint a nevezési díj egyidejű befizetésével csak korlátozottan, maximum 30 főig fogadunk el!

A nevezéssel a versenyző a versenykiírás feltételeit elfogadja és kijelenti, hogy a versenyen saját felelősségére vesz részt! Fizikailag felkészülten és egészségesen áll rajthoz, az ebből eredő károsodásért a rendezőket nem terheli felelősség! Hozzájárul, hogy adatait a verseny lebonyolításához felhasználják és részére információs anyagot továbbítsunk, továbbá, hogy a rendezvényen fotók és videó felvételek készüljenek, külön jóváhagyásuk nélkül felhasználásra kerüljenek!

Nevezési díj: 2000,- forint.

A verseny lebonyolítása:

A versenyen csak rajtszámmal rendelkező versenyző vehet részt. A versenyzőknek a verseny során egy 4 kg, illetve 2 kg súlyú homokkal, vagy földdel töltött zsákot kell bármilyen módon magával vinnie, amely tartalmazni fogja a rajtszámot is egyben. Ha a versenyző a zsákot elhagyja, vagy úgy érkezik célba, hogy a súlyméréskor a zsákból minimum 30 dkg súly hiányzik, akkor a futama érvénytelen lesz. Minden akadálynál, illetve az útelágazásoknál lesz egy rendező személy. Az akadályoknál a versenyzőre van bízva, hogy súllyal együtt, vagy anélkül küzdi le azokat, azonban a zsákot tovább kell vinnie magával, hiszen az a rajtszáma is egyben. Az akadályok leküzdését minden versenyzőnek egyedül, más segítsége nélkül kell teljesítenie. Egyes akadályok az ott elhelyezett főként úgynevezett alpinkötél használatának segítségével lesznek teljesíthetők. Amennyiben a versenyző úgy ítéli meg, akkor az akadály leküzdését kiválthatja a helyszínen 30 db 4 ütemű fekvőtámasz elvégzésével, amelyet a helyszínen lévő rendező személynek bejelent, aki ellenőrizni fogja a végrehajtást, majd ezután a versenyző folytathatja a versenyzést. Amennyiben torlódás keletkezik valamelyik akadálynál, akkor az ott eltöltött esetleges állásidőt nem számítjuk le a célba érkezés után. A nettó idő úgy keletkezik, hogy az első 5 fős csoport (nevezési létszámtól függően a csoportok létszáma változhat) 10:00 órakor indul, azt követően 5 percenként kerülnek indításra a további csoportok. Utolsó rajt 13:00 órakor lesz. Az indulás időpontjában a csoportokban az indulók rajtszámát feljegyezzük, majd a célba érkezés és a súly mérlegelése után az első csoport indulásához mérten kiszámoljuk a versenyző érintett indulásának idejét és azt a beérkezés időpontjából levonjuk és így jóváírjuk. Másodperc alapú számolás lesz. Az első három helyezés eldöntése során, holtverseny esetén a bozsoki focipálya körül felállított rövid akadálypályán 17:00 órakor 2 kört kell megtenni egyszerre a versenyzőknek, akik között a végső sorrendet kézi stopper méréssel, század másodperc számolásával határozzuk meg.
Futamonként a versenyzőknek a rajttól számított 3 és fél órán belül kell teljesíteni a távot. Aki a limitidőn kívül esik, annak eredményét nem vesszük figyelembe.
Eredményhirdetés előreláthatóan 18:30-kor várható.

Parkolási lehetőség a bozsoki focipálya mellett lesz, illetve a Község arra szabályosan alkalmas helyszínein.
Az átöltözéshez a bozsoki focipálya öltözőjében helyet biztosítunk.
Tisztálkodási lehetőség korlátozottan lehetséges.
Az értékei biztonságáról mindenkinek magának kell gondoskodnia.
A futás útvonalán a részleges forgalomszabályozás biztosított lesz.
A műúton történő futás esetén a KRESZ szabályoknak megfelelően az út szélén kell haladni, figyelve a versenyzőtársak testi épségére és az esetleges járműforgalomra. Gépjárműves, kerékpáros és görkorcsolyás kísérés a verseny útvonalán nem megengedett.
Frissítő állomás az útvonalon nem lesz, a frissítésről minden versenyzőnek magának kell gondoskodnia! Lehetőség lesz a helyi forrásvízzel is frissíteni.

Minden résztvevőnek jó és sikeres versenyzést kívánunk!

Megosztás