Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2017. október 7. (szo), 08:007 / 14kmBudapest, NormafaTovábbi infoCímke , , ,

A futás részletei

A NemzetiHajsza egy 7+ vagy 14+ km hosszúságú, 300+ szintkülönbséggel, 15+ akadállyal tűzdelt terepfutó verseny, mely évente egyszer kerül megrendezésre a megjelölt helyszínen. Az akadályok egy része hagyományőrző jellegű, de ezek mellett olyan feladatok is beépítésre kerülnek, melyek az erőnlétet, a koordinációs készséget, a szellemi frissességet teszik próbára.
----------------------------------------------------------------------------------
Versenykiírás

A NemzetiHajsza a Hajsza sorozat legfőbb állomása, ahol az eddig megszokott Nyílt Futamokon felül a Bajnoki Futamokat is indítunk.

A két futam közötti különbség:

Bajnoki Futam:
A Bajnoki Futam az első két futam a verseny napján. A Bajnoki Futam résztvevői közül kerül majd ki (célba érkezés alapján) nyertesünk, akit a versenyt követően ünnepélyesen avatunk fel Nemzeti Bajnokká. Nemzeti Bajnokunk a megtisztelő címen felül értékes díjazásban is részesül (kategóriánként az első helyezettek díjazása).

Nyílt futam:
Nyílt futamaink lebonyolítására a Bajnoki Futamokat követően kerül sor. A Nyílt Futamokban versenyzőinknek ugyan azokat a kihívásokat kell teljesíteniük, mint a Bajnoki Futam résztvevőinek. Díjazásuk az eddigi Hajsza sorozat állomásainak megfelelően történik (kategóriánként az első három helyezett díjazása)

A futamokra történő regisztrációt bárki számára elérhetővé tettük a Nyílt- és a Bajnoki Futamok esetében egyaránt. A nevezés egyetlen korlátját a szabad helyek száma jelentheti, ezért javasoljuk minden leendő versenyzőnknek, hogy az általuk preferált futam és időpont „megszerzéséhez” mielőbb küldjék el hivatalos nevezésüket!

Regisztrációs felületünket július 3-án nyitjuk meg: https://www.pannonhajsza.hu/regisztracio/

- Verseny időpontja: 2017. október 7.

- Helyszín: Budapest, Normafa

- Táv: 7+ km és 15+ akadály
14+ km és 20+ akadály

------------------------------------------------------------------------------

Szervező:

Tori Sport Kft.

9027 Győr, Nagysándor József u. 31.

Adószám: 23692202-2-08

OTP Bank: 11737007-21050275

IBAN:HU05117370072105027500000000
SWIFT kód: OTPVHUHB

Megosztás