Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2019. augusztus 24. (szo)6.5 / 10 / 29kmVelenceTovábbi infoCímke , ,

A futás részletei

10-től 22-ig⭐️??? virítunk :D és zárjuk a nyarat. Futva, bringával, gyalog, görivel, rollerrel is teljesíthető! A február 28-ig nevezők a program tornazsákjában kapják a rajtcsomagot! A kedvezményes nevezés 2019, február 4-én indul. Rajtcsomag tartalma 5. 000,- Ft-ért: érem-póló-tornazsák.
?‍♂️?‍♀️?‍♂️?‍♀️?‍♀️?‍♂️?‍♂️?‍♀️⭐️???
Rajtcél bázis a Drótszamár Kemping 10:00-től este 10:00-ig és természetesen itt szállást is foglalhattok! Várunk Bringásokat?‍♂️?‍♀️, túrázókat?‍♂️?‍♀️ és futókat?‍♀️?‍♂️. Családokat és mindenkit, aki szeret sportolni, akár az éjszakába nyúlóan. Csodás érmünk van, ami foszforeszkál, mivel nightrun is lesz és jótékonykodunk????? is megint, mert, ha Velencei tó, akkor gyűjtünk a Velencei Tavi Speciális Kutatómentőknek.... Minden táv teljesíthető bármely módon: futva, bringázva vagy gyalogolva. Mindenki a saját felelősségére indul Mi 5 frissítőt biztosítunk. A 18:00 órától tókerülőknek kötelező már a fejlámpa viselése! Felelősségvállalási nyilatkozat nélkül senkit nem regisztrálunk be a rajtnál, feltöltjük a nevezési oldalra és hozni kell!
Rajtok:
10:00-től este 19:00-ig folyamatosan, kötetlenül, érkezési sorrendben és 22:00-kor be kell érni!
19:00 Fix rajtidő! Nightrun rajtol, a futam - fejlámpások! - egyszerre rajtol és fut fel a Bence hegyre (nem verseny!) a táv 6,5 km bringás úton zúz, csak futóknak és csak ez a táv lesz az éjszakain!
Távok a nappali körökön, abszolút kötetlen, csak a frissítő pontok fixek! Rajt érkezési sorrendben, egyéni, nem mérünk, nem időre megy:
A: Bence hegyre fel (fut, túra, bringa a merészebbeknek) 6,5 km
B: Tókerülő 29 km
C: 10 km, mindkét irányban a Rajtcéltól 5-5 km-re a frissítőpontnál fordul.
Éjszakai program a Drótszamár kempingben: tábortűz és buli 22:00 óráig :) a szállás itt helyben van, sátorozás, és házak is bérelhetők a kempingben! Infó a Drótszamár kemping oldalán elérhető.

Megosztás