Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2019. május 18. (szo)0.4 / 0.8 / 3 / 8 / 15 / 24kmŐriszentpéterTovábbi infoCímke , , , ,

A gyerek címkével ellátott futásokon van gyerek (jellemzően 1km alatti, vagy akörüli) táv is, de ezt nem mindig adják meg, hogy mennyi, így nem biztos, hogy a távok között is fel van tüntetve.

Mindenki tájékozódjon a szervezőknél!

A futás részletei

II. Őrségi Kerékpáros és Terepfutó Fesztivál
? 2019. május 18. ?‍♀️?‍♂️ ?

?A dátum, amit nagyon várunk, reméljük, Ti is így vagytok vele! ??
Ha már voltál 2018-ban, akkor tudod, hogy mit ad Neked a rendezvény és az Őrség?, ha nem, akkor Téged is várunk, hogy részese legyél az az Őrség varázsának! ???
Rengeteget készülünk rá, építkezünk a tavalyi rendezvényből (is), és hozzáteszünk még nagyon sokat, hogy egy igazán családias hangulatú, felejthetetlen rendezvényt hozzunk össze Nektek! ?‍♂️?‍♀️?‍?‍?‍??

Az idei évben, futás közben, olyan helyekre is eljuthatsz, ahol pár évtizede még csak katonaként lett volna lehetőséged, Magyarországot védelmezve tartózkodni ☺ Most itt az alkalom, hogy az Őrség káprázatos tájain futás közben találkozz az erdő lakóival és a sport szerelmeseivel, miközben saját határaidat feszegetve bejárhatod az országhatárt! Most már zöld az út! ✔??⬆️:)

?♻️2019-től még nagyobb figyelmet fordítunk a környezeti terhelés csökkentésére, a környezetvédelemre, úgyhogy “Zöldülünk”!? Kérünk, hogy HOZD MAGADDAL az edzéseiden is használt, jól bevált KULACSODAT, melynek töltésére a frissítőpontokon és rendezvényközpontban is lehetőséged is!

????A frissítőpontokon idén még elérhető lesz a poharas frissítés is, de már most is lebomló PLA pohárból kínáljuk a frissítőket! A futamokat követően az ételt is környezetbarát, komposztálható búzarost tányérból fogyaszthatod. Bíztatunk és kérünk, hogy hozz magaddal fém evőeszközt, hogy ezzel is csökkentsük a hulladékot.

➡️ Ez a döntésünk befolyásolta azt is, hogy a nevezési csomagból kivettük a technikai pólót, de igény esetén természetesen van lehetőséged hozzájutni! Gondoljunk mindannyian a következő generációra is, tegyünk meg mindent a Föld megóvása érdekében! Köszönjük, hogy csak a lábnyomodat hagyod az Őrségben!

Idén a futóversenyre 2019. május 18-án (szombaton), az első napon kerül sor.

Három táv közül választhattok: 8 km, 15 km és 24 km.
A távok útvonalai és pontos hosszai véglegesítés alatt vannak, ezekről folyamatosan hírt adunk!
A tavalyihoz hasonlóan a rajtot követő néhány száz méteren még a városban haladunk (aszfalton), aztán irány a természet! A táv alatt előforduló talajváltozatokról is pontos képet adunk rövidesen, de a következőkben biztosak lehettek: legnagyobb részt erdőben, réten vezető turistautakkal, részben kavicsos erdészeti utakkal és minimális aszfalttal találkozhattok! Azonban biztosan lesznek erdők, völgyek, mezők, lankák, patakon átfutás… szóval mesés lesz, ígérjük! ;)

❗A rendezvény az Ötpróba programsorozat része, így a távok szintidőn belüli teljesítésével még Ötpróba pontokat is gyűjthetsz! Sőt, ha már van Ötpróba azonosítód, akkor a nevezéskor még 10 % kedvezményben részesülhetsz!❗

Várunk Benneteket, tegyétek próbára képességeiteket, mi pedig garantáljuk, hogy futás közben, és a rendezvény helyszínén is kiválóan fogtok szórakozni!

TÁVOK
(Méréspontos távok és leírás, térkép, gpx hamarosan!)

➡️ 8 km (70 m szintemelkedés)
➡️ 15 km (146 m szintemelkedés)
➡️ 24 km (245 m szintemelkedés)

FIGYELEM! A rendezvényre korlátozott számmal tudunk nevezéseket fogadni, ezért érdemes mielőbb nevezni!

??NEVEZÉS
A kedvezményes díjú előnevezés 2019. január 26-án indul és 2019. február 28-ig tart, ekkor 5 000 Ft-ért tudsz nevezni egy versenyszámra, és ha pólót is szeretnél rendelni, azt plusz 2 000 Ft-ért teheted meg.
A normál nevezési időszak 2019. március 1-jén indul, ekkor 6 500 Ft-ért tudsz nevezni versenyszámonként, és szintén további 2 000 Ft-ért vásárolhatod meg a technikai pólót.

Nevezni az alábbi linken tudsz:

? https://darktiming.hu/orseg ⏪❗

RAJTCSOMAG
➡️ egyedi befutó érmet,
➡️ a rajtszámot a chippel,
➡️ szponzorok felajánlásait,
➡️ frissítőpontokat a távok során (8 km - 1 db; 15 km - 3 db; 24 km - 5 db),
➡️ öltözőt és ruhatárat,
➡️ zenés bemelegítést,
➡️ célba érkezés után korlátlan fogyasztást a frissítő asztalokról,
➡️ egytálételt,
➡️ szükség esetén elsősegély-nyújtást, egészségügyi ellátást,
➡️ és még sok egyéb meglepetést ;)

A rendezvény helyszíne, valamint a rajt-cél állomás: Őriszentpéter, Városszer

Rajt ideje: mindhárom távon 10.00 órakor indulnak útjukra a résztvevők.

?ÚTVONALAK

Az útvonalakat táblákkal és szalagokkal, jól láthatóan jelöljük, de letöltheted majd telefonodra is. A közúti szakaszok keresztezésekor, azokon való áthaladáskor a rendőrség és a polgárőrség, illetve a szervezők segítik a továbbhaladásodat.

?‍♀️?‍♂️GYERMEK FUTAMOK

14 évnél fiatalabb résztvevőinket szeretettel várjuk Gyermek Futamainkra, három kategóriában is.
A gyerekek 400 m-es, 800 m-es és 3 km-es távokon tehetik próbára magukat (amelyek szintén réten, dimbes-dombos tájakon kerülnek kijelölésre).
A 400 m-es és 800 m-es távokon induló gyermekek részére előzetes nevezés szükséges a ? https://darktiming.hu/orseg ? oldalon, a nevezés díja 1 000 Ft. Az idejüket nem mérjük, így díjazásban nem részesülnek, de minden résztvevőnek meglepetés ajándékkal kedveskedünk ☺ Emiatt kérjük a szülőket, hogy minden esetben tegyék meg a nevezést a fenti linken, mert helyszíni nevezésre nem lesz lehetőség! A gyermekek csak szülői felügyelettel vehetnek részt a versenyen, akár szülői kísérettel is. A részvétel feltétele a nevezéskor elfogadott szülői felelősségvállalási nyilatkozat.

❗Idén először 3 km-es is próbára tehetik magukat a gyerekek❗Előzetes nevezés szükséges a 3 km-es Gyermek Futam esetén is, a nevezési díj egységesen 2 000 Ft. Idejük mérésre kerül, így díjazásban is részesülnek: junior befutóérem és korlátlan fogyasztás várja őket a frissítőasztaloknál ☺
A részvétel feltétele a nevezéskor elfogadott szülői felelősségvállalási nyilatkozat.

RENDEZVÉNYKÖZPONT ÉS KÍSÉRŐ PROGRAMOK
A felnőtt versenyek ideje alatt, - együttműködésben az Őrségi Nemzeti Park Igazgatóságával - szakmai előadások és kiállítók várják a Családtagokat, Kedves Vendégeket, Szurkolókat.
A rendezvény helyszínén különböző Street Food szolgáltatók kínálják finom ital és ételkülönlegességeiket, illetve a helyi termelői piac kínálata is vár Benneteket!
A gyermekeknek egész napos játszóházzal és meglepetésekkel kedveskedünk a Versenyközpontban! ;) A gyermekek biztonságát és szórakozását képzett pedagógusok biztosítják a nap folyamán!

Sok szeretettel várunk Benneteket, kicsiket és nagyokat! Ha május, akkor Őrség, és ha Őrség, akkor Terepfeszt! :)

Kellemes felkészülést és sok szép élményt kíván az Őrségben
a Szervező
Őrségi Kerékpáros és Természetbarát Egyesület

Megosztás