Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2018. június 21. (csü), 19:00kb. 33kmBudapestA futóverseny kiírásaTovábbi infoCímke , , ,

A futás részletei

III. JÓTÉKONYSÁGI SZENTIVÁNÉJI SZÁGULDÁS
2018. június 21. (csütörtök) Városligeti Műjégpálya 19.00

Hogyan lehet közel 33 km-t 3 óra alatt 3 fős csapatban teljesíteni?
Egy kellemes, családias hangulatú váltóverseny amatőr, műkedvelő, hobbi futóknak
A Margitszigeti Atlétikai Club 2017-ben már másodjára hirdeti meg a Szentivánéji Száguldás elnevezésű, kötetlen, bohém jellegű 3 órás váltóeseményét, amely során a 3 fős csapatoknak, baráti társaságoknak 30 kört (összesen cc. 33 km-t) szükséges teljesíteniük a Margitszigeti Atlétikai Centrum körül kijelölt körpályán. Amennyiben nem sikerülne 3 fős csapatot kialakítanotok, akkor se keseredjetek el, nevezzetek bátran, mi igyekszünk nektek csapattagokat találni.

Az, ami változatlan a tavalyi évhez képest:
A rendezvény célja egy jó hangulatú futóesemény lebonyolítása, az aktív életmód és a futás népszerűsítése, mialatt a barátok, ismerősök 3 felhőtlen órát tölthetnek el egymás társaságában, miközben megmozgatják kicsit magukat. A váltóbajnokság jellegét tekintve nem egy hagyományos verseny, ugyanis lényege nem a megmérettetés és a versengés, csupán egy remek kedélyű, szabadidős sporteseményen való részvétel, amin keresztül a sportemberek közelebb kerülhetnek egymáshoz és a futáshoz ?

Az, ami változott a tavalyi évhez képest:
Idén egy ”komoly” elemmel egészítjük ki a “komolytalannak” tűnő eseményünket, mégpedig a jelképes nevezési díjból befolyó összeget jótékonysági célra fordítanánk, amelyből az …………….támogatnánk.

A verseny célja
Bemutatni egyesületünket, megismertetni az amatőr futókkal azt a klubot, ahol télen sem áll le az élet. A Margitszigeti Atlétikai Club egész évben szeretettel várja a futás iránt elhívatottakat. A verseny célja, felhívni a figyelmet arra, hogy a hideg idő megérkeztével sem szükséges abbahagyni a futást, télen is ugyanúgy lehet a szabadban edzeni, nem kell megijedni a zord időjárási körülményektől. Aki télen is szeretne csapatban készülni a 2018. évi versenyszezonra, azokat tárt karokkal várjuk ?

A versenyt ajánljuk azoknak…
…akik még soha nem versenyeztek atlétika pályán, de egyszer szívesen kipróbálnák, hogy milyen is az.
…akik egyszer meg szeretnék tapasztalni, hogy milyen gyorsan tudnak futni rövid távon.
…akik még soha sem versenyeztek, és csak pár száz métert tudnak lefutni, azonban szívesen összemérnék képességüket másokkal!
…akik csak úgy jól szeretnék érezni magukat!

További információk: http://szaguldozz.hu/

Megosztás