Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2019. augusztus 3. (szo)1 / 6 / 15 / 16kmNyergesújfaluTovábbi infoCímke , , , ,

A kutyás címke általános használatú, gyűjtőcímke, és adott esetben csak azt jelzi, hogy a futás kutyabarát, és lehet indulni kutyával. Ilyenkor a futóverseny vagy közösségi futás szervezője dönthet úgy, hogy csak pórázzal, és/vagy csak a mezőny végéről indulva / végén, és/vagy a végeredménybe nem beszámítva lehet kutyával futni.

Mindenki tájékozódjon a szervezőknél!

A futás részletei

2019. augusztus 3-án harmadik alkalommal rendezzük meg Nyergesújfalun a ”NyergesiSzomszédoló” elnevezésű futóversenyt. Az esemény létrehozásával egyrészt a helyi és kistérségi futómozgalmat szeretnénk erősíteni, másrészt egy hagyományteremtő eseményt kívánunk folytatni, amely az év egyik legmelegebb hónapjában ad lehetőséget a futást szerető sportolóknak erejük összemérésére.

Ugyanakkor szeretnénk megmutatni a futás gondolatával még csak kacérkodó, leendő sporttársaknak, hogy egy jó közösségben a rendszeres sportolást könnyedén a mindennapok részévé lehet tenni, amivel sokat tehetünk egészségünk és jó erőnlétünk megőrzéséért.

A távok meghatározásánál figyelembe vettük, hogy a kezdő és a már rutinos hosszútávfutók is megtalálják a számukra kihívást jelentő versenyszámot. A rendezvény során külön figyelmet fordítottunk a rajt/cél helyszín kiválasztására, amely a verseny után a futóknak és szurkolóknak egyaránt kellemes pihenési lehetőséget kínál.

2019-es újdonság, hogy a terepfutás kedvelőinek is érdemes lesz ellátogatni Nyergesújfalura. A Gerecse hegység egyik legszebb részére várjuk a terepfutókat, ahol egy közepes erősségű, gyors és jól futható útvonalat jelöltünk ki. Ez elvezet a lenyűgöző és népszerű Öreg-kő lábához és a “Szomszédoló” névhez illően elvezet Mogyorósbánya és Bajót határán egyaránt. A meleg nyári hétvégén kiváló lehetőség egy árnyas terület felfedezésére!

A verseny után ne siess haza!
Látogass el a „Völgyválasz” kulturális, zenei fesztiválra!

Megosztás