Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2019. június 23. (vas)0.4 / 0.8 / 2.5 / 5 / 11 / 23kmLentiTovábbi infoCímke , ,

A gyerek címkével ellátott futásokon van gyerek (jellemzően 1km alatti, vagy akörüli) táv is, de ezt nem mindig adják meg, hogy mennyi, így nem biztos, hogy a távok között is fel van tüntetve.

Mindenki tájékozódjon a szervezőknél!

A futás részletei

Iszkiri Csúcstámadás Lentiben 2019. június 23-n. Ha szereted a zalai dombságot, ha kipróbálnád magad egy gyönyörű szép környezetben megrendezendő futóversenyen, itt a helyed! Családias hangulatú, kedves kis verseny a miénk. Minden kedves érdeklődőt nagyon sok szeretettel várunk! Gyermekfutamok: 400 m, 800 m, felnőtt távok 2,5, 5, 11, 23 km. Mindenkinek befutóérem, az első három helyezett mindkét nemben pedig külön díjazásban részesül. Időmérés, a futás utáni pihi, ebéd, és ingyen csobbanás a Lenti Termálfürdő és Szent György Energiapark jóvoltából ..., ezt tudjuk nektek adni! Gyertek, mert itt, aki a félmaratont megpróbálja még Szlovéniába is átfut! Tavasszal átadják a szép új bicikliutunkat, elvileg nem kell sárban dagonyáznotok, ha a Vináriumig elfuttok, de 2018-ban ennek is meg volt a maga szépsége! Egy szó, mint száz:
" Annak, hogy miért fussunk, legalább annyi oka van, mint ahány nap egy évben, ahány év az életemben. De leginkább azért futok, mert ilyenkor állat, gyermek, művész és szent vagyok egyszerre. Te is lehetsz! Találd meg önmagad a futás által, és azzá válsz, akivé teremtettél."

Megosztás