Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2019. március 17. (vas)10 / 29kmVelenceTovábbi infoCímke , , ,

A futás részletei

Jótékonysági Velencei tavaszi TekergŐ 2019. március 17. 11:00 Velencei-tó kör :)
Adomány gyűjtő sportnap
???‍♂️?‍♀️?‍♂️?‍♀️?‍♂️?‍♀️?‍♀️??Adomány gyűjtő bringás és futható kört szervezünk a Velencei-tavi Speciális Kutató-mentők Alapítvány javára. Nincs más dolgod: nevezz be és tekerj, fuss, rollerezz, görizz vagy gyalogolj körbe a Velencei tó körül a bringás úton a 29 km-es távon. Ez egy támogató futam az Alapítvány javára. Nincs kőbe vésett rajt időpont, csak 11:00 és 14:00 közt lehet bármikor elstartolni a bázisról. ???‍♂️?‍♀️?‍♂️?‍♀️?‍♂️?‍♀️?‍♀️?? Fontos! Nem csak 29 km teljesíthető, ha segíteni akarsz, fuss el a rajttól, ameddig bírsz és legyen szufla vissza is! Ugyanúgy megkapod a befutóérmed a pólóval.
Bázisunk: Velence, Drótszamár Park és Kemping ??
?‍♀️?️??‍♂️?‍♀️?‍♂️ Az éremről: színe ezüst, fém, csillogó, 3 színnel festve: éjkék, halványkék és neonsárga. A nyakpánt neonsárga és éjkék felirattal. A pólónk bringás- és futó mez lesz, amin éjkék dekor virít
????tuti tetszeni fog ;) a Malfini Piccolio sportmeze, pihekönnyű anyagból.
Bármikor rajtolhatsz, 11:00 órától 14:00 közt és mi várni fogunk a célban! Gyere, csapasd és segíts, hívj meg máSOKat is! Szponzorok és segítők jelentkezését várjuk!
Programkiírás:
11:00 és 14:00 közt tetszőleges időpontban egyéni rajt futva, bringázva, görivel, rollerrel, nordic vagy gyalogosan.
A nevezési díj: 5. 000,- Ft december 30-ig.
2019. február 19-ig (ekkor zárjuk az online előnevezést a pólók miatt) 6. 000,- Ft. Helyszíni nevezést nem tervezünk ??
A nevezési díj tartalmazza a következőket:
- Bombajó bringás & futóérem egyben neon színnel :)
- 1 db étkezési kupon a célba érkezéskor egy adag gulyásra (ez a kupon csak a november 30-ig nevező-befizetőknek jár!) Utána 700,- Ft/adag, a helyszínen 1. 000,- Ft lesz a Kutatómentőknél ??
- A tókör pólója (neonsárga Piccolio sportmez, nagyon kedvelt anyag, unisex méret, így a Hölgyek egy mérettel kisebbet kérjenek, mint alapban a női méretük!) sztreccspamut, pihekönnyű fényes anyag. A futóink imádják! ♥ A leggyorsabb nevezőknek, aki 2018. november 30-ig nevez és befizeti még ezt is:

- ??A Dr. Kocsis & Hoffmann Pharma Kft. felajánlásával egy db piros, sport vászontáska 2 db termékmintával és egy piros, figyelemfelkeltő sport karpánttal, amire beírhatod a hozzátartozód elérhetőségét, ha sportolni indulsz vagy bármely infót magadról, mert fő a biztonság! (ez a csomag csak a 2018. november 30-ig nevező befizetőknek jár, később már nem tudjuk adni, mert elfogy!)
Aki még szeretné támogatni az Alapítványt, az a helyszínen vásárolhat Vitae One lúgos vizet a kitelepülésen.
???‍♂️?‍♀️?‍♂️?‍♀️?‍♂️?‍♀️?‍♀️??
Frissítő pont lesz, ha önkéntesek jelentkeznek és kitelepülnek, ezt tervezzük. Nagyon fontos: mindenki saját felelősségére vesz részt az eseményen. Aki futva teljesíti a távot már 11:00 és dél közt rajtoljon, mert be is kell érnie :) Frissítő pontok nem lesznek, amíg nem jelentkeznek szponzorok vagy önkéntesek,, így mindenki maga gondoskodjon a megfelelő fogyasztásról. Ez a tókör arról szól, hogy a https://www.facebook.com/velenceitavispecialiskutatomentok/munkáját hatékonyabbá tudja tenni az Alapítvány, mert segíteni kell! Szeretettel várunk Mindenkit! Hívj meg másokat is! Mindenki egy karszalagot kap a rajtnál, amivel igazolja, hogy regisztrált nevező és ezzel tud majd "fizetni" a jól megérdemelt gulyásért. Szóval mi adunk és rajtatok a sor, hogy segítsetek! ???‍♂️?‍♀️?‍♂️?‍♀️
??Szponzorok:
* Red Hot Run Group Sportegyesület
* Dr. Kocsis & Hoffmann Pharma Kft.
* Vitae One lúgos víz forgalmazója

Megosztás