Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2018. ápr. 1. (vas), 12:00
2018. ápr. 14. (szo)
14 naposnincs adatZalaegerszegTovábbi infoCímke , , ,

A futás részletei

MEGHOSSZABBÍTVA a nagy érdeklődés miatt: Kutyafuttában a Bol-DOG futam online regisztráció nem csak kutyásoknak kizárólag * hazai futam * a nagy érdeklődésre való tekintettel folyamatosan májusig!

Ez a futam a Kutyások, Gazdik kedvéért lett kitalálva ;) Régóta szerettünk volna már egy olyan futást szervezni, ahol kutyások is részt vehetnek. Ez most megvalósul odahaza.

Március és április a kutyus-futamok hónapjai nálunk, így hazai futam révén folyamatosan tudtok beregisztrálni erre a futamra és az érmeket, pólókat természetesen az ország minden pontján lévő futóinknak kipostázzuk a díjbekérőn szereplő nevezési díj elutalását követő héten.

Az érmünk egy mesés ezüst-zamak fém érem, 3 színnel festve, hozzá illő pólóval ami az ADLER piccolio futópólója, sztreccs, fényes, neonsárga, pihekönnyű minőségi anyag. (unisex méret)

A pólók ismét rendelhetők, korlátozott db számban. Terveztünk egy helyszíni futamot de ez elmarad a hónap végén, egyéb okok miatt. A 450 nevezőből csak 27-en futottak volna a helyszínen de az Ő rajtcsomagjukat is kipostáztuk, ezt természetesen már előre jeleztük nekik e-mailben március 16-án. A futam még áprilisban is nevezhető a nagy érdeklődés miatt :) Hazai csapatok is nevezhetnek az ország bármely területéről.

Megosztás