Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2018. március 28. (sze), 18:30nincs adatBudapest, MargitszigetTovábbi infoCímke , , ,

A futás részletei

Hello Futók!

Tél lesz vagy tavasz? Hó vagy eső? Szélcsend vagy szellő? Nem rajtunk múlik. De garantáljuk, hogy március 28-án is remek edzésen vehetsz részt a POLAR Hungary csapatával a MAC pályán. Közeledik a versenyszezon, szorosabbra húzzuk a cipőfűzőt , beizzítjuk a pulzusmérőket és kilépünk egy kicsit a komfort zónánkból.Nem kell félni nem fog fájni! Ja DE!
Ne ijedj meg nem lesz baj, a pulzusunkat figyeljük, kontrolláljuk!

Az edzés a már megszokott jó hangulatban kezdődik a Margitszigeti Atlétikai Centrum aulájában, amit a mindenki által szerettet bemelegítés követ. Ismét belecsempésztünk nektek egy kis csibészséget, hogy tónust kapjanak az izmok J.

Már mindenki tudja, hogy mi a következő feladat, de annyira szeretjük leírni, mint amennyire ti olvasni. FUTÓISKOLA. Az alap gyakorlatokat már rendkívül nagyszerűen elsajátítottátok, de az újak kedvéért ismétlünk. Az egyre bonyolódó tánclépések mindig fokozzák a hangulatot, így ez alkalommal is megpróbálkozunk a kánkán különböző adoptációival. A Jókedv nem marad el.

És már el is érkeztünk az edzés törzséhez. Három csoportra oszlunk és két csoportunk megkezdi a résztávos edzést, mely ez alkalommal a gyorsaságról és a pulzusmegnyugvásról fog szólni, míg a harmadik csoport a már jól ismert szigetkört futja 6 perces és 5.30-as tempóban amit komolyan ellenőrzünk a POLAR pulzusmérővel:)

A futást a nyújtás követi (időjárástól függően választunk helyszínt ehhez) majd újra a csevegésé a terep.

Megosztás