Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2017. december 17. (vas), 10:15kb. 29.5kmAgárdTovábbi infoCímke , , ,

A futás részletei

Szia Mindenkinek!
Ahogy megígértem, íme a részletek:
-Rajt-cél: (a már megszokott helyen) az agárdi szabad strand nagy parkolója
Induljunk 10:15h-kor, a fővárosból vonattal érkezőket megsegítve.
-Táv: kb. 29.5km, ha az alábbi útvonalon megyünk
http://www.gmap-pedometer.com/?r=6426628
Hogy mire számíthattok!?
Először is ránk, házigazdákra, de nagyon.
Aztán:Aki autóval jön, ingyen parkolhat. Sajnos a megszokott illemhelyünket már fagytalanították, de nagyon bízom benne, hogy a tavalyihoz hasonlóan az üzemeltetők most is segítenek rajtunk. Tisztelettel kérlek Benneteket, hogy használjátok a fent említett épületet!! (Persze amennyiben összejön) Kíméljük a környező házak telepített dísznövényeit….
Frissítés!!!Szeretném, ha mindenki gondoskodna magáról. Nem merem megígérni, hogy körben ott tudunk lenni. (Eddig még mindig összejött… :-) ) Az északi parton most csak két kúton (Pákozdon) lehet kulacsokat után tölteni.(Persze, ha addig nem fagynak be…) Természetesen az ügy még képlékeny. Kísérő autókból is megoldható a dolog, mint eddig. Az én kis Párom jóvoltából egy mozgó büfé már adott. Ha esetleg tudnátok még egy-két kocsival besegíteni, akkor nagyobb esélye volna, hogy mindenki legalább kétszer hozzáférjen majd a kánaánhoz. (ami ugye csak akkor valósulhat meg, ha előkerülnek majd a „batyuk”!!!) Természetesen a kör végén jöhet majd a már megszokott közös dőzsölés!! (Persze, ha marad mit bedőzsölni és lesz olyan fogásra képes végtagunk, ami nem fagyott le…. :-) )
Csak úgy megjegyzem, a hideg nem lehet akadály!!! A többi kellemetlen, az esetleges indokolt otthon maradást előidéző időjárási tényező kiküszöböléséről magam gondoskodom…. :-)
Jaj! Jaj! Majd elfeledtem!
Most sem lesz nevezési díj, hangosítás, rajtkapu, póló, belépő a fürdőbe és érem sem!
Valamint nem lesznek km. és útvonaljelzések, sőt lehet, hogy WC sem.
Tehát, ismét nem lesz semmi extra!!!
Viszont, remélhetően lesz újra egy jó napotok és a gyűjtésbe közel 30 kilométeretek.
Természetesen, ha sokan leszünk, akkor ismét bevállalom a „záróbusz” szerepét, hogy szükség esetén tudjak segíteni.
Még egy apróság. Nem kötelező, de elvárás :-) :-), hogy mikulás sityak legyen mindenkin. Az nem probléma, ha egyesek (gondolok itt magamra) idétlenül néznek majd ki benne!
Aki a fent említett elrettentő dolgok ellenére is mellettünk dönt, szeretettel várjuk!! Találkozzunk dec.17.-én vasárnap!
Üdv. Janó
(Ha esetleg kérdés volna itt is elértek: pokjano@gmail.com ill. 30/636-9906)

Szia Mindenkinek!

Részletek hamarosan, addig is arra kérlek Benneteket, csak az jelöljön aki valóban szeretne futni. (Jó volna tudnunk a várható létszámot.)

Üdv. Janó

Megosztás