Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2016. december 17. (szo), 10:0013 / 23kmBudapestTovábbi infoCímke , ,

A futás részletei

A tavalyi sikeres év után idén újra jótékonykodunk!

2016-ban az Árpád-kilátó restaurálására, újra festésére, hibák kijavitására rendezünk gyűjtést szintén a Pilisi Parkerdő Zrt. javára. A távok tekintetében ugyanúgy megmarad a rövid (13 km) és a hosszú (23 km) táv, valamint a hosszún lehet a Spartan Race feladatokkal megspékelt változatot választani. Aki pedig nem futásra termett,vagy kisgyerekkel érkezik, esetleg idősebb, ők túrázva is teljesíthetik a kihívást! :)
Itinert mindenkinek biztosítunk!

A Kisvasút Söröző Pizzéria mellett lévő aulából (ahol a Gyermekvasút felirat van a képen) fogunk indítani Benneteket.

Az aulában lesz a regisztráció, és itt kaptok meleg teát, amikor beérkeztek. Ezúttal sajnos a batyuzás nem működik - lévén, hogy egy egyébként is működő étteremről van szó, nem lehet kipakolni a sütiket az asztalokra, illetve a saját magatok által hozott ételeket nem tudjátok az étteremben elfogyasztani.
Ellenben tudtok egy jót ebédelni itt is a futás/túra után, van pl. finom pizza, spagetti, cézár saláta. Természetesen tudjátok használni az illemhelyet is - díjmentesen. Átöltözésre az aulában és a mosdóban lesz lehetőség. :)

Parkolás: a Hidegkúti úti CBA-nál tudtok parkolni, vagy a mellette lévő kisebb parkolót tudjátok igénybe venni.

A futáshoz/túrához neked kell saját magaddal vinned a frissítést (energia utánpótlást, vizet futótáskában, vagy palackban, ahogy neked kényelmes).

A célban finom meleg teával és kis ajándékkal kedveskedünk! :)
További részletek hamarosan!

A jó társaság és a nemes cél garantált!
Idén is szeretettel várunk!

Dia, Laci, Zsófi

Megosztás