Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2017. szeptember 23. (szo), 08:001-3 / 5 / 8 / 16kmBudapestTovábbi infoCímke , , , , , , , , , , , ,

A gyerek címkével ellátott futásokon van gyerek (jellemzően 1km alatti, vagy akörüli) táv is, de ezt nem mindig adják meg, hogy mennyi, így nem biztos, hogy a távok között is fel van tüntetve.

Mindenki tájékozódjon a szervezőknél!

A futás részletei

SPARTANLEGION-A Terep Akadályfutás Új Szintje
=====================================
?? A versenysorozatot a Francia Idegenlégió ihlette és olyan speciális kihívást takar, amely a légió kiképzésének elemeit és szellemiségét hivatott elhozni a civileknek.
? A versenyt ma is aktív légiós katonák és kommandós kiképzéseken edzett aktív sportolók álmodták meg olyan akadályokkal, amilyenekkel eddig garantáltan sehol sem találkozhattál. Leküzdésükhöz minden érzékeszervedre és képességedre szükséged lesz! Készen állsz rá?

1. Egyéni 8 km verseny ?‍♀️
================
Ez a legrövidebb a három versenyszám közül.

Ha a gyorsabb, rövidebb távokat szereted és egy 40-60 percen belüli versenyen akarsz részt venni, 20-25 db közepes szintű akadállyal, akkor ez a Te versenyed! Alap szinten lévő versenyzőknek is ajánljuk.
?Nevezés?
http://spartanlegio.com/apply.php?race=solo-8

2. Egyéni 16 km verseny ?
================
Ez a Francia Idegenlégió SPECIÁLIS kiképzéséhez kapcsolódó teszt futásának hossza. Ez a középső táv a három versenyszám közül. A rövidhez képest már nem csak gyorsaságra, hanem állóképességre, kitartásra is szükséged van.

Ha a kihívásokat szereted és egy pár órán belüli versenyen akarsz részt venni, 26-30 db közepes és nehezebb szintű akadállyal, akkor ez a Te versenyed! Magasabb szinten lévő versenyzőknek ajánljuk, akiknek nem ez lesz az első akadályfutó versenyük !
?Nevezés?
http://spartanlegio.com/apply.php?race=solo-16

3. Csoportos versenyek 8 fő számára ?
=========================
Csoportverseny elsőként csak nálunk!
8 fős baráti tárdaságok vagy munkatársak jelentkezhetnek a versenyre, akik kipróbálják magukat a közös cél érdekében hogyan tudnak előre haladni akadályról akadályra. A csoportverseny különlegessége, hogy a csoportnak együttese 50 kiló súlyt kell magával vinnie a verseny teljes távján, amibe a hátizsákok teljes súlya is beleszámít.
?További részletek és Nevezés?
http://spartanlegio.com/apply.php?race=group

4. Gyermekversenyek 4-14 éves kor között ?‍?‍?
==============================
A gyerekversenyen az a célunk, hogy a gyerekek is el tudják sajátítani az akadályfutást a gyakorlatban. Az akadályok leküzdésének a célja a gyerekek mozgáskoordinációjának a fejlesztése, "itt mindent szabad", játékosan örömmel fejlesztjük őket.
?Nevezés éa további részletek?
http://spartanlegio.com/apply.php?race=child

Megosztás