Főképp terepfutásoknál változtak, és a továbbiakban is változhatnak a kötelező felszerelések a sok leesett hó és a jegesedések miatt!

Mindenki tájékozódjon a szervezőknél, mielőtt útnak indul valamelyik futásra, nehogy csak a helyszínen derüljön ki, hogy kötelező lett pl. a szöges cipő vagy a lánc, ami esetleg nincs!

Futás motiváció

futás motiváció

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

Futónaptár a Facebook-on

Futás info

futónaptár
vége2016. május 28. (szo), 08:0016kmBudapestTovábbi infoCímke , ,

A futás részletei

Mert Te annyira meno vagy, hogy amig masok alszanak szombat reggel, Te futsz! Gyertek, kezdjuk egyutt a hetveget egy "kis" adrenalin bombaval :) Tempo 5'15-5'30/km.
Kovessetek Instagram es Twitter oldalainkat is @BUDRUNNINGPRJCT nev alatt es osszatok meg velunk futos kepeiteket azzal, hogy hasznaljatok a #BudapestRunningProject taget. Egyutt erosebbek vagyunk!

Because you are so cool that you choose running over your bed on Saturday mornings. Let's start our weekend with an adrenaline party! We will be running 16k / 10miles. Pace 5'15-5'30/km, 8'25-8'50/mile. Follow our Instagram and Twitter pages @BUDRUNNINGPRJCT and share your running pictures with us by using #BudapestRunningProject . We are stronger together!

Megosztás

Hiányzik a kiírás vagy az eredmények? Esetleg hibát találtál?
Persze ha véleményed van, azt se tartsd magadban!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük