Főképp terepfutásoknál változtak, és a továbbiakban is változhatnak a kötelező felszerelések a sok leesett hó és a jegesedések miatt!

Mindenki tájékozódjon a szervezőknél, mielőtt útnak indul valamelyik futásra, nehogy csak a helyszínen derüljön ki, hogy kötelező lett pl. a szöges cipő vagy a lánc, ami esetleg nincs!

Futás motiváció

futás motiváció

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

Futónaptár a Facebook-on

Futás info

futónaptár
vége2016. június 26. (vas), 10:00min. 6.35kmSzigethalomTovábbi infoCímke , ,

A futás részletei

Időpont még változhat, de újra Szufla Futófesztiválra felkészítő futások Szigetszentmiklós - Tököl - Százhalombatta - Szigetszentmárton - Szigetújfalu és DUNAHARASZTI futóinak közös szervezésével. Az edzés a Tököli Parkerdőben lesz. Mindenkit, akik képesek 3 km folyamatos futásra, azt szeretettel várjuk!! Együtt fogunk elindulni, kicsik és nagyok, gyorsak és lassuak és a kisebb távosok le fognak tudni fordulni az Erdészház felé ( nekik így 3 km ), ahová egyébként mindannyian fogunk érkezni, illetve ahol kezdjük a kört, amely 6,35 km pontosan. Lehet 1, 2, 3, illetve akár 4 kört is futni edzettségi állapotnak megfelelően. Mindenkinek saját magának kell frissítőről gondoskodnia, illetve körönként van kút, ahol vízet vételezhetünk. Kullancsriasztót, aki igényli, arról gondoskodjon! Lehetőség van a frissítők elhelyezésére 2 ponton, így 3 km-enként frissíthetünk, ezt még kezdés előtt meg lehet tenni;az Erdészháztól nem messze van az a pont, ami a pálya fele, illetve az Erdészháznál van a másik pont. Addig is jó felkészülést kívánok, és mindenkit szeretettel várok! Üdv. : Szigetszentmiklós - Szigetszentmárton - Szigetújfalu - Dunaharaszti - Százhalombatta - Tököl FUTÓI :-)

Megosztás

Hiányzik a kiírás vagy az eredmények? Esetleg hibát találtál?
Persze ha véleményed van, azt se tartsd magadban!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük