Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2019. április 27. (szo)7-8 / kb.15kmPogányA futóverseny kiírásaTovábbi infoCímke , , , ,

A futás részletei

TÁLTOSFUTÁS

Kedves Érdeklődők!

2019-ben immár 6. alkalommal rendezzük meg terep- és akadályfutó versenyünket. Ez alkalommal T Á L T O S+ néven új versennyel bővítjük kínálatunkat. A táv és az itt futó versenyzők díjazása eltér az eddigiektől, melyről a részleteket a versenykiírás tartalmazza. Rendezvényünk 2019. április 27-én (szombaton) kerül lebonyolításra az utóbbi években megszokott helyen, a pogányi Zsályaliget élményparkban.

Rendszeresen tapasztaljuk, hogy benevezett versenyzőink olyan kérdéseket tesznek fel a verseny helyszínén, amelyekről a versenykiírásban is tájékozódhatnak. A versenykiírást igyekszünk úgy szerkeszteni, hogy átlátható, és egyértelmű legyen. Kérjük, hogy előzetes nevezésük elküldése előtt a versenykiírást olvassák el, és esetleges kérdéseiket a nevezes@pecsitestkultura.hu e-mail címre küldjék el.

A „Nevezési lapok” címszóra kattintva lehet nevezni a kiválasztott versenyszámra. A nevezési lapokon a szürke hátterű cellákat kell kitölteni. Egy nevezési lapon legfeljebb öt személy nevezhet. A kitöltés során a nevezési lapon folyamatosan visszajelzést kapnak a személyes adataikból, ill. a választott versenyszámból következő információkról (pl.: korcsoport, nevezési díj, stb; a nevezési díj összege mindig annyi, mint amennyi az átutalás, ill. a helyszíni befizetés napján a nevezési lapon feltüntetett összeg.)

További információk: http://pecsitestkultura.hu/images/eredmenyek/2019/tltos%20versenykirs%202019.pdf

A versenykiírásba foglaltuk a „Felelősségvállalási nyilatkozat”-ot is, mellyel a nevező személy a nyilatkozatban foglaltakat magára nézve elfogadja.

Sportbarátainknak Boldog Új Évet, jó felkészülést, és eredményes, élményekben gazdag versenyzést kívánnak:

A SZERVEZŐK

Megosztás