Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2016. október 22. (szo), 12:00nincs adatZalaegerszegTovábbi infoCímke , ,

A futás részletei

Versenykiírás: 12 éves kortól nevezhető de csak a 7 km-es pálya és kizárólag szülővel együtt!

Kispáliban és Ságod közt (átfut egy alagúton is a főút alatt) pusztító futamot.

Kiindulás: a Rajt-Cél állomás a központban (József Attila út 2.) lesz, mint a Spártai futamon, csak ez most egy sokkal keményebb, gyilkosabb futam lesz. 12 km és 7 km-en akadályok, erőpróbák, bátorság, küzdelem. Nem időre megy, hanem a túlélésre 3:) erdőben, tűzön, vízben, egy patakban kell végig futni 800 méteren keresztül, parázson és fára felmászós át a vadászlesre (kötélen) rengeteg akadállyal tarkítva, csőben csúszka... cipelések: rönkhordás, traktorgumi forgatás.

A futam 12:00-kor indul lovas felvezetéssel, "Szépheléna" indítja a szakaszos rajtot. Lesz görögtűz, parázson futás, saras pálya, rönkhordás, traktorgumi- és vasdoronghúzás, tuskóhegy-mászás, hegyoldalban kötélhágcsón sártengeren küzdelem, fa és dombmászás, szalmabálahegy - de tényleg hegy mászás - és erdei futam is a kötelek közt, csőben csúszás mocsárra. >>>> (a 12 km-es pálya folytatódik, a 7-es már nem) A végén pedig a katlanban a tó részen átkelés kifeszített kötelek közt a 3 méteres vízben a túlpartra, onnan meg a dombon fel a célba, cirka 15-30 akadályt tervezünk, csak, hogy jól megmérettessétek magatokat. Hatalmas és kimerítő pályát készítünk Nektek, melyhez képest a Spárta pite volt :) Ismét lesz buli hangulat, DJ, és eszem-iszom birkagulyás vagy ökörsütés még nem dőlt el de egy tál meleg étel tuti. Hamarosan képek a pályáról. Online nevezés október 22-ig kedvezményesen, utána emeltebb díjon, 200 főnél lezárul!

Nevezések: csak érmes; érmes-pólós és fejpántos :D mert az is lesz. A fejpántos nevezők a helyszínen fizetik a fejpánt eszmei értékét a Kispáli település javára, akik ismét otthont adnak ennek a fantasztikus rendezvénynek :) Trójai hajsza! Hajrá! Harcra fel... :D Képeket készítünk folyamatosan és drón felvétel is lesz :)
Nevezési díjak október 22-ig 7 km-en

* csak érmes, nyakpántos, karabinerrel nevezés 5. 000,- Ft (karabineres nyakpántos éremmel)

** Érmes, pólós, nyakpántos: 6. 000,- Ft

*** Érmes, pólós, fejpántos (fejpánt a helyszínen fizetendő, kérjük jelezzétek igényeltek-e, ára 1. 000,- Ft)

Nevezési díjak október 22-ig 12 km-en
* csak érmes, nyakpántos, karabinerrel nevezés 5. 000,- Ft (karabineres nyakpántos éremmel)

** Érmes, pólós, nyakpántos: 7. 000,- Ft
*** Érmes, pólós, fejpántos (fejpánt a helyszínen fizetendő, kérjük jelezzétek igényeltek-e, ára 1. 000,- Ft)

Helyszíni nevezés október 22-én 12:00 és 13:00 közt 6. 000,- Ft (csak érem, karabineres nyakpánttal)

Megosztás