Futás motiváció

futás motiváció

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár a Facebook-on

Futás info

futónaptár
vége2018. április 14. (szo), 10:000.5 / 5 / 10 / 21kmKőröshegyTovábbi infoCímke , , ,

A futás részletei

Az év Csajos futama :* itt még senki nem futott versenyben ;) Szép "kis" látványosság lesztek az M7-es autópályáról hazatérőknek ;) Szeretettel várunk Benneteket egy szokatlanul kemény és CSAK CSAJOS versenyen és közkívánatra túrán is. Persze nem kell megijedni, mert minden Hölgyike talál kedvére való versenyszámot, hogy megszerezhesse a meseszép tulipános érmünket
Rajtcél állomás a Kőröshegyi Gyermek és Ifjúsági Tábor a Faluház mellett a szuper játszótérnél (mivel csak itt tudjuk biztosítani Nektek a megfelelő feltételeket egy ilyen versenyhez: mosdó, öltöző, étkezde, padok, gyereksziget és rajtkapu, chipes időmérés, infrastruktúra) Köszönet a Kőröshegy Önkormányzatnak, Polgármester Úrnak és az Élményvölgy tábornak!
Versenykiírás:
10:00 rajtcsomagok osztása és a túrázók folyamatos indítása
12:00 gyermekfutam 500 méteren (kisfiúk is jöhetnek) 5-12 éveseknek
12:30 örömfutam 5 km-es kocogó táv, nem verseny, panorámás
13:50 bemelegítés a fő versenyekre
14:00 startol a 10 K és az FM táv
16:30 eredményhirdetés és díjátadó
Egész nap tart a tulipánszüret a versenyen kívül a Kőröshegyi Levendula Birtokon. Senki ne számítson "pite" terepre, mert a Völgyhíd alatt és fölött fogtok szaladgálni, mesés panorámát körben doppingként csodálni, míg megfutjátok a 287 m -es szintkülönbséget a 10 K és az FM távon. Mindenki egy ásványvízzel indul útnak, 2 frissítő pont lesz beiktatva a 10 K távon az FM-en Időmérés lesz és nagyon csajos díjak <3 Ezt nem lehet kihagyni! :* online előnevezés augusztus 27-től indul az oldalunkon. Akit érdekel, jelölje és küldi a rendszer az értesítőt :* Csajókáink! Terepre fel! (aszfalt-terep arány a futamon 25-75 % arányban) nézzétek a képeink, mi már bejártuk!

Megosztás